Başarı Dursun'dan hediyeler Okumuş'tan

Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Milli Sporcu Halil Burak Dursun, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş'u ziyaret etti. Başarılı sporcu Dursun'u tebrik eden Okumuş hediyeler verdi   Erzurum'da düzenlenen şampiyonada Afyonkarahisar ve AFSÜ'yü temsil eden Atatürk SHMYO Tıbbi Görüntüleme Teknikleri birinci sınıf öğrencisi Halil Burak Dursun, +94 Kg [&hellip]

Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Milli Sporcu Halil Burak Dursun, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’u ziyaret etti. Başarılı sporcu Dursun’u tebrik eden Okumuş hediyeler verdi

Erzurum’da düzenlenen şampiyonada Afyonkarahisar ve AFSÜ’yü temsil eden Atatürk SHMYO Tıbbi Görüntüleme Teknikleri birinci sınıf öğrencisi Halil Burak Dursun, +94 Kg Point Fighting branşında gümüş madalya kazandı.
Kariyerinde 2016-2019 yılları arasında Türkiye şampiyonluğu, 2019 WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası ikinciliği gibi başarılar olan Dursun’u kutlayan Prof. Dr. Okumuş, önümüzdeki ay Dünya Kupasına katılacak öğrenciye başarılar diledi.
Üniversiteyi gururlandıran başarısından dolayı Halil Burak’ı tebrik eden Prof. Dr. Okumuş, “Çalışma azmiyle istikrarlı bir şekilde yükseldiği sportif kariyerinde inanıyorum ki bundan sonra da önemli başarılara imza atacak. AFSÜ olarak öğrencilerimizin farklı spor branşlarında ulusal ve uluslararası müsabakalara katılarak hem ülkemizi hem şehrimizi hem de üniversitemizi temsil etmesi için gereken desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.
Ziyaretin sonunda Okumuş Halil Burak’a hediyeler takdim etti.
Halil Burak daha sonra da AFSÜ Genel Sekreteri Ziya Kutay Erşen’i ziyaret etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme