'Başarı Dolu Bir Yıl Diliyorum'

İYİ Parti İl başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İlköğretim Haftası ve 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti İl başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, eğitim-öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve idarecilere başarılar diledi. Mısırlıoğlu, “Gözbebeğimiz öğrencilerimizin; gözlerinin parladığı, zihinlerinin geliştiği bu güzel yolculukta her zaman yanındayız” dedi.

Mısırlıoğlu "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de belirttiği gibi, 'Mektep sayesinde, mektebin vereceği ilim ve teknik sayesindedir ki, Türk Milleti, Türk sanatı, ekonomisi, Türk şiir ve edebiyatı, bütün güzelliğiyle gelişir.' İnşallah, hep birlikte çalışacak ve her türlü değerimizi, ‘bütün güzelliğiyle' geliştirip yaşatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, gözbebeğimiz öğrencilerimizin; gözlerinin parladığı, zihinlerinin geliştiği bu güzel yolculukta her zaman yanındayız” diye konuştu. 

Mısırlıoğlu, “Öğrencilerimizin hayatına dokunan, onlara bilgi ve değerler aşılayarak Türk milletinin geleceği için gece gündüz demeden çalışan kahraman öğretmenlerimize ve çocuklarımızın eğitiminde en büyük destekçisi olan, okul ve aile işbirliğiyle çocuklarımızın yarınlara hazırlanmasında öğretmenlerimizin yanında olan değerli ailelerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin İlköğretim Haftasını kutluyor, başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme