Başak Dizer’ın İlk Eşi Kimdir?

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in ilk eşinin kim olduğu son günlerde internette en çok araştırılan konu oldu. Peki, Başak Dizer kimdir? Başak Dizer'in ilk eşi kimdir?

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, 2016 yılında Paris’te hayatlarını birleştirdi. Bu evliliğin ardından Başak Dizer, magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Ünlü Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’in biyografisi ve özel hayatı binlerce kişi tarafından merak edildi.

 

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Başak Dizer, 1977 yılında İstanbul’da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarımı bölümü mezunu olan Başak Dizer, , Londra’da Central Saint Martins’te moda kursuna katılmıştır.

3,5 yıl ünlü bir markanın erkek kıyafeti tasarımcılığını yapan Başak Dizer, daha sonra stil danışmanlığı, kişiye özel alışveriş danışmanlığı isimleriyle bir şirket kurmuştur. 2008 yılında Aşkı- Memnu ekibine dâhil olan Dizer, başrolleri giydirmiştir.

BAŞAK DİZER’IN İLK EŞİ KİMDİR?

İlk evliliğini Oren Fransez ile yapan Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında hayatını birleştirmiştir. Çiftin, geçtiğimiz aylarda, Kurt Efe ismini verdikleri çocukları olmuştur.

Bakmadan Geçme