• Haberler
  • Genel
  • Barutçu: Çocukların istikbali için çalışıcağız

Barutçu: Çocukların istikbali için çalışıcağız

Saadet Partisi (SP) Değirmenayvalı seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı. Açılış programında konuşan SP Değirmenayvalı Belediye Başkan Adayı Erol Barutçu, çocukların istikbaline yönelik sağlıklı projelerinin olduğunu söyledi SP Değirmenayvalı seçim bürosu açılış törenine SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, SP 20. dönem Afyonkarahisar Milletvekili Osman Hazer, SP Partisi İGM Üye adayları ile çok sayıda partili [&hellip]

Barutçu: Çocukların istikbali için çalışıcağız

Saadet Partisi (SP) Değirmenayvalı seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı. Açılış programında konuşan SP Değirmenayvalı Belediye Başkan Adayı Erol Barutçu, çocukların istikbaline yönelik sağlıklı projelerinin olduğunu söyledi

SP Değirmenayvalı seçim bürosu açılış törenine SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, SP 20. dönem Afyonkarahisar Milletvekili Osman Hazer, SP Partisi İGM Üye adayları ile çok sayıda partili katıldı.
Açılış töreninde konuşan Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, Afyonkarahisar’ın her noktasında milli görüş belediyecilik anlayışının hakimiyetiyle daha iyi hizmetlere adım atılacağını dile getirdi.
Daha sonra konuşan SP Değirmenayvalı Belediye Başkan Adayı Erol Barutçu, yapacağı çalışmalarda çocukların istikbaline dair sağlıklı projelerin olduğunu söyledi. Barutçu, “Biz bugüne dek görmemiz gereken, yaşamamız gerekenleri az-çok elde ettik. Yarınımız olan çocuklarımıza en iyi şekilde yaşamaları noktasında çalışmalarımız olmak zorundadır. Bunu da biz yapacağız” diye konuştu.
SP 20. dönem Afyonkarahisar Milletvekili Osman Hazer ise yaptığı konuşmada
“Saadet Partisi ile Afyonkarahisar ve Türkiye yeniden milli görüş belediyecilik yönetimine dönecek ve huzur-refah ve saadet güneşi doğacaktır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Şenel, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel Kurtuluş Caddesi esnafını ziyaret etti

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle hızlanan seçim hazırlıkları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel ve beraberindeki heyet, Kurtuluş Caddesi esnafını ziyaret etti.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafın istek ve taleplerini dinleyen Şenel, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri hakkında esnafı bilgilendirdi.

Bakmadan Geçme