Barut Elazığ'dan aday – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar eski Belediye Başkanı Hayrettin Barut memleketi Elazığ'da MHP Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Bilindiği Barut geçen sene yüklü miktarda para ile birlikte Afyonkarahisar'dan Elazığ'a giderken trafik kazası geçirmiş, Barut'un yanında bulunan paralar Afyonkarahisar'da uzun süre tartışma konusu olmuştu Afyon Eski Belediye Başkanı Hayrettin Barut, 12 Haziran Seçimlerinde memleketi Elazığ'da MHP Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. [&hellip]

Barut Elazığ’dan aday

Afyonkarahisar eski Belediye Başkanı Hayrettin Barut memleketi Elazığ’da MHP Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Bilindiği Barut geçen sene yüklü miktarda para ile birlikte Afyonkarahisar’dan Elazığ’a giderken trafik kazası geçirmiş, Barut’un yanında bulunan paralar Afyonkarahisar’da uzun süre tartışma konusu olmuştu

Afyon Eski Belediye Başkanı Hayrettin Barut, 12 Haziran Seçimlerinde memleketi Elazığ’da MHP Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
MHP Elazığ İl Binası önünde partililer tarafından davullu zurnalı halaylı bir ortamda ve dev bayraklarla karşılanan Barut; “Dökülen kan üzerine siyaset yapmak bizim işimiz değil. Birtakım kişiler toprağa verdik ama birileri milletvekili birileri belediye başkanı olsun diye değil. Biz bu milletin her şeyine talibiz, hizmetine talibiz. Ağalığına ve de beyliğine değil. Bir ülkücü olarak boynum kıldan ince, teşkilatımın vereceği her türlü göreve hazırım. Elazığ’ın göstereceği desteğe ipotek koymaya kimsenin hakkı yok, herkes haddini bilmeli. Bu Ramazan’da Gazi Caddesi’nde iftara yakın evime gidiyorum. Elliler Çarşısı’nın önünde küçücük çocuklar tiner çekiyorlar. Demek ki bu şehirde güvenlik rafa kaldırılmış. Güvenliği sağlamak için adayız. Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyaç var, onun için adayız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını Harput’ta Kayabaşı’na ebedi dikmek için adayız.
Her yerde leke var, alnımda leke yok. Anamdan doğduğum gibi ak ve temiz olarak huzurunuza geldim. Artık doyduğum topraklara değil, doğduğum topraklara vefa borcumu ödemek istiyorum. Onun için adayım.” dedi. Barut’un Elazığ’dan aday adaylığını açıklamasının ardından bir konuşma yapan MHP Elazığ İl Başkanı Behçet Susmaz ise; “Ülkücü hareket; Türkiye’de bir takım olumsuzlukları, bir takım yanlışlıkları, bir takım hataları hatta bir takım ihanetleri önlemek için 12 Haziran’da iktidara gelmek mecburiyetindedir. Milliyetçi Hareketi Büyük Millet Meclisi dışında tutmak isteyenler, Milliyetçi Hareketi Büyük Millet Meclisi’nin içine sokmak istemeyenler, hatta barajın altında kalması için azami gayret edenler; Amerika’yla, Avrupa Birliği’yle, Rum ve Yahudi lobileriyle, peşmerge uşaklarıyla, bölücülerle, Ermeni çetecilerle işbirliği halinde Milliyetçi Hareket’in ve Ülkücü Hareket’in kendilerinin ihanet hareketinin önünde engel olduğunu düşünen bu zevatın inşallah ümitleri kursaklarında kalacaktır.” şeklinde konuşarak, MHP’yi bir adım daha öne götürecek herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme