Bartu Satılırsa Kulübe İhanet Olur

Geçtiğimiz hafta talihsiz açıklamalar ile gündeme gelen Hes İlaç Afyonspor oyuncusu Bartu Göçmen bonservisi için Kulüp Başkanı Erkan Çelik’i ziyaret etti

Geçen hafta “çoluk çocukla top oynamam” dediği iddia edilen Bartu için Yönetim Kurulu U-19 takımı ile çalışması yönünde karar vermişti. Hafta sonunda U-19 takımı ile maça çıkması gereken Bartu maça çıkmadı. Eskişehir’den Afyonspor’a transfer olan 2003 doğumlu Bartu’nun Afyonspor’dan ve takım arkadaşlarından kendini üstün görmesi en hafif tabirle “hadsizlik” olarak değerlendirildi.

U-19 Bölgesel Gelişim 4. Grubu’nda mücadele eden Afyonspor’un Tarsus İdman Yurdu’nu konuk ettiği maça çıkmayan Bartu son bir haftadır kulübün izni ve bilgisi olmaksızın kendine takım aradı.

Kulüpten bonservisini alabilmek için İstanbul’a Erkan Çelik’in yanına gitti.

Spor çevreleri “Bu çocuk eğer iddia edilen 800 bin TL gibi rakama serbest bırakılırsa Kulüp yönetimi ihanet içindedir.” ifadelerine yer verdi.

Sezon sonunda Kulübe en az 3 milyon kazandırması gereken oyuncuyu, “Erkan Çelik şimdi satarsa verdiği sözler bu yana ihanetini tescillemiş olur.” yorumları yapılıyor.

Kulübün diğer üyeleri Fatih Gümüş ve Ömer Topçu, Erkan Çelik ile ayrı düşündüklerini bu gün deklare ettiler. “Biz bu hatanın içinde olmayız.” dediler.

öte yandan Erkan Çelik’in Afyonspor için erdiği sözleri tutması bekleniyor.

Bakmadan Geçme