• Haberler
  • Genel
  • Baro’dan ziyaret turuna devam – Kocatepe Gazetesi

Baro’dan ziyaret turuna devam – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Barosu’nun nezaket ziyareti turları devam ediyor Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lokman Derya Solmaz’ı makamında ziyaret etti. İkili görüşmede İl Kültür ve Turizm Müdürü Lokman Derya Solmaz, 'Afyonkarahisar'ı Kültür ve Turizm alalında dünya ya tanıtmak istiyoruz.' dedi. Ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Baro Başkanı Av.Turgay Şahin'e çalışmalarında başarılar [&hellip]

Baro'dan ziyaret turuna devam

Afyonkarahisar Barosu’nun nezaket ziyareti turları devam ediyor

Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lokman Derya Solmaz’ı makamında ziyaret etti. İkili görüşmede; İl Kültür ve Turizm Müdürü Lokman Derya Solmaz, “Afyonkarahisar’ı Kültür ve Turizm alalında dünya ya tanıtmak istiyoruz.” dedi. Ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Baro Başkanı Av.Turgay Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi. Baro Başkanı Av.Turgay Şahin; Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nin Afyonkarahisar İlimize ve Türkiye ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Ortak diğer konular ve sorunlar ile bunların çözümü hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Baro Başkanı Av. Turgay Şahin İktisadi İdari Bilimler Fakülteki Dekanı Prof.Dr.Veli Kula’yı da makamında ziyaret etti. Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, Baro Başkan Yardımcısı Av. Mesut Kuyucu ve Av. Ömer Susuz; İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi de ziyaret ettiler. Görüşmede; İcra Ceza yakalamaları ile ilgili görüşmeleri başta olmak üzere ortak diğer konular ve sorunlar ile bunların çözümü hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu. İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’e ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme