Baro’dan Başsavcı ve Komutan’a ziyaret

Afyonkarahisar Barosu yöneticilerinin protokol mensuplarına yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ile Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ömer Faruk asoy ve Av. Ömer Susuz İl Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol’u ziyaret ettiler. Görüşmede İcra Ceza yakalamaları ile ilgili görüşmeleri başta olmak üzere ortak diğer konular ve sorunlar ile bunların çözümü hakkında karşılıklı olarak görüş [&hellip]

Baro'dan Başsavcı ve Komutan'a ziyaret

Afyonkarahisar Barosu yöneticilerinin protokol mensuplarına yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor

Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ile Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ömer Faruk asoy ve Av. Ömer Susuz İl Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol’u ziyaret ettiler.
Görüşmede; İcra Ceza yakalamaları ile ilgili görüşmeleri başta olmak üzere ortak diğer konular ve sorunlar ile bunların çözümü hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Baro Başkanı Av.Turgay Şahin’e ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Baro yöneticileri İl Jandarma Alay Komutanı J. Albay Okçin Akşit’i de ziyaret ettiler.
Görüşmede; İcra Ceza yakalamaları ile ilgili görüşmeleri başta olmak üzere ortak diğer konular ve sorunlar ile bunların çözümü hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu. (Kocatepe)

Yeni hakim ve savcılar atandı

Son açıklanan kararname ile Afyonkarahisar’a 3 Nakim ataması yapıldığı bildirildi

Buna göre; Kartal Adli Yargı Hâkim adayı Sena DAĞDELEN İscehisar (Afyonkarahisar) Hâkimliğine, Ankara Adli Yargı Hâkim adayı Ersin ŞARE İscehisar (Afyonkarahisar) Hâkimliğine, Antalya Adli Yargı Cumhuriyet Savcı adayı Betül DEMİR Sinanpaşa (Afyonkarahisar) Cumhuriyet Savcılığına, Şanlıurfa Adli Yargı Hâkim adayı Gülay UÇAR KILINÇ İhsaniye (Afyonkarahisar) Hâkimliğine, Ankara Adli Yargı Cumhuriyet Savcı adayı Reyhan SEZGİN Sandıklı (Afyonkarahisar) Cumhuriyet Savcılığına atandılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme