• Haberler
  • Genel
  • Baro’da seçim heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Baro’da seçim heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Barosu’nun olağan genel kurul toplantısı ve seçimi 6 Ekim Cumartesi günü yapılacak Afyonkarahisar Barosu’nun olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim Cumartesi günü İkbal Termal Otel’de yapılacak. Sabah saat 10.00’da başlayacak olan toplantı saat 14.00’de seçime gidilmesi ile sona erecek. Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’in açılış konuşması ile başlayacak olan Baro’nun olağan genel kurul toplantısı [&hellip]

Baro'da seçim heyecanı

Afyonkarahisar Barosu’nun olağan genel kurul toplantısı ve seçimi 6 Ekim Cumartesi günü yapılacak

Afyonkarahisar Barosu’nun olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim Cumartesi günü İkbal Termal Otel’de yapılacak. Sabah saat 10.00’da başlayacak olan toplantı saat 14.00’de seçime gidilmesi ile sona erecek.
Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’in açılış konuşması ile başlayacak olan Baro’nun olağan genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edecek. Başkanlık divanının belirlenmesinin ardından; çalışma raporu, bilanço, denetleme kurulu raporu okunarak ibraları için ayrı ayrı oylanacak. Baro yönetim ve denetleme kurullarının ibra edilmeleri sonrası, takip eden dönemin tahmini bütçesi okunup müzakeresi yapılacak. 2013-2014 yıllarına ait giriş ve yıllık baro aidatları görüşülüp tespit edilecek. Grup ferdi kaza poliçesi teklifinin görüşülmesi akabinde, CMK yönergesinin müzakeresi görüşülüp karara bağlanması, avukat çalışanları yönergesinin karara bağlanması gündeme gelecek. Genel kurul toplantısının ardından seçime geçilecek. Aynı otelde akşam saat 20.00’de gala yemeği başlayacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme