• Haberler
  • Genel
  • Baro şampiyonluk kupasının sahibi – Kocatepe Gazetesi

Baro şampiyonluk kupasının sahibi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen Basketbol Turnuvası Final maçında Afyonkarahisar Barosu ve Korel Termal karşı karşıya geldi. Maçın sonunda 65-42'lik farkla şampiyonluğa Afyonkarahisar Barosu yürüdü Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen Basketbol Turnuvası Final maçında Afyonkarahisar Barosu ve Korel Termal karşılaştı. Maça hızlı başlayan Baro ekibi [&hellip]

Baro şampiyonluk kupasının sahibi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen Basketbol Turnuvası Final maçında Afyonkarahisar Barosu ve Korel Termal karşı karşıya geldi. Maçın sonunda 65-42’lik farkla şampiyonluğa Afyonkarahisar Barosu yürüdü

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen Basketbol Turnuvası Final maçında Afyonkarahisar Barosu ve Korel Termal karşılaştı. Maça hızlı başlayan Baro ekibi olurken oynadığı oyunla rakibinin sayı üretmesine engel olurken sayı bulmada da zorluk çekmedi. Hücum hattından görev yapan Hakan Ayçiçek’in bulduğu sayılar ve savunmada görev yapan Kürşad Yener’in aldığı ribaund ile yaptığı bloklar sayesinde Afyonkarahisar Barosu şampiyonluğa ulaştı.
Maçın ilk çeyreğine iyi başlayan Baro’ ilk sayıyı kaydeden taraf oldu. Ardından hücuma geçen Korel Termal takımı ilk atağında sayıyı bulamadı. 16-8’lik skorla ilk çeyrek tamamlanırken Baro ikinci çeyreğe avantajlı bir şekilde başladı. İkinci çeyrekte aradaki farkı açmak için yüklenen Baro takımı başarılı bir periyot daha çıkardı ve aradaki fark 19 sayıya ulaştı. İlk yarıyı 33-14’lük skorla önde tamamlayan Baro rakibine 19 sayı fark atarak ilk yarıyı üstün bitirdi. İlk yarıya oranla ikinci yarıda Korel Termal Basketbol sayı bazında daha üretken bir performans sergiledi ve ikinci yarıda toplam 28 sayı buldu. Afyonkarahisar Barosu ise 32 sayı kaydederken Korel’in öne geçme şansını ortadan kaldırdı. İkinci yarıya Korel hızlı başladı. Aradaki farkı 5 sayıya kadar indiren Korel Termal Basketbol takımı Baro’nun hücumunda bulduğu sayılara engel olamayınca 45-28’lik skorla üçüncü çeyrek tamamlandı.
Son periyotta oyuna ağırlığını koyan Baro 20 sayı daha kaydetti. Korel Termal ise son çeyrekte 14 sayı bulunca maçın sonucunda Bora 65-42’lik skorla şampiyonluğunu ilan etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme