Baro Başkan Adayı Toprak'tan Tanıtım Gecesi

Afyonkarahisar Baro Başkan Adayı Av. Sedat Toprak ve ekibi MCG Marble Çakmak Otel'de düzenlenen tanıtım gecesiyle meslektaşlarının karşısına çıktı.

Afyonkarahisar Barosu Başkan Adaylarından Av. Sedat Toprak listesinde yer alan ekip arkadaşlarıyla birlikte düzenlenen tanıtım gecesinde bir araya geldi. Avukatlar hem sohbet edip değerlendirmede bulunurken hem de canlı müzik eşliğinde eğlendiler. 

Baro Başkan Adayı Toprak'tan Tanıtım Gecesi

Baro Başkan adayı Av. Sedat Toprak, ''22 yıllık meslek hayatım boyunca her zaman aynı çizgide baromuzun ve avukatlık mesleğinin sorunlarına karşı duyarlı bir duruş sergileyerek baromuzda değişim olması gerektiğini savundum. Bu düşünceyle tamamen mesleki kaygılarımızı ön planda tutan, Afyonkarahisar 'da meslektaşlarımızın yaşadığı her türlü soruna karşı çözüm üreteceğimiz çağdaş, etki paylaşımcı, kurumsal, çoğulcu, hizmet temelli, baronun ve mesleğin çıkarlarına göre hareket eden, bu doğrultuda plan ve projeler geliştiren bir baro oluşturmak amacıyla önce sloganıyla aday olduk. Projelerimizi daha önce açıklamıştık. Arkadaşlarımızla birlikte seçildiğimiz takdirde tüm gücümüzü baromuzun ve meslektaşlarımızın hizmetine sunacağımızdan kimsenin şüphe duymamasını istiyorum. Afyonkarahisar barosunda yaşanacak güzel günler artık çok yakındır.'' diye konuştu.

Baro Başkan Adayı Toprak'tan Tanıtım Gecesi

Toprak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hepinizin malumu olduğu gibi avukatlık mesleği son yıllarda çok yıprandı ve baro başkanları siyasi kaygıları nedeniyle seslerini çıkaramadılar. Biz Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardan, Afyonkarahisar’dan sesimizi daha gür çıkarmak için, Önce Avukat sloganıyla yola çıktık. Unutmayın değişim bir tek kişiyle başlar. O değişimi başlatmak sizin ellerinizde. Gelin hep birlikte yeni bir zafere imza atalım.”

Baro Başkan Adayı Toprak'tan Tanıtım Gecesi

Bakmadan Geçme