Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Misafir Kalem

BARIŞ PINARI HAREKATI…

Atatürk, Samsun’a çıkma amacını kendi kaleme aldığı Nutuk’ta şöyle anlatır:
Türk’ün onuru, gururu ve yeteneği çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir ulus tutsak yaşamaktansa yok olsun daha iyidir!..
”Ya İstiklal Ya Ölüm” şiarıyla vücut bulan ”Milli Mücadele” ruhu ebediyen var olsun!

Mazi bütün açıklığı ile gün gibi ortada.
Hainlik dün olduğu gibi bugün de zirvede.
Bu bir mücadele ALLAH’ın izn-i kuvveti ile Türkiye’yi ayağa düşürmeye, hor ve hakir görüp tarihin harabelerine yollamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek!

Seyyid Ahmet Arvasi Hocamın bahsettiği gibi “Beş bin yıldır Yaradan’a lafla değil, kanla ibadet ederler. Bilerek yaşar, severek ölürler. İşte bu kutlu ırka TÜRK denir.”

Hamdolsun bizleri Türk olarak yaratan Rabbime Şunu unutmayınız ki “hile”, oyunu kazandırsa da, kaderi değiştirmez. Yenileceksiniz ….

ABD Başkanı’nın Türkiye ekonomisini mahvederim tehdidi ve hava sahasını kapatmasıyla niyetlerini gayet açıkça belirtmesine cevabımızda en az o kadar da nettir! Azdan az çoktan da çok gider… Dalımızı kıranın ağacını kökünden söker, vatanımıza kem gözle bakanı silindir gibi ezer geçeriz. Biz bu ülkeyi karşılıksız sevenlerdeniz sözlerimin başında Seyyid Ahmet Arvasi Hocam ile başlamıştım yine onun bir başka sözü ile bitirmek istiyorum.

Şimdi sıra Türk-İslam ülküsüne bağlı ve diriliş İslam’da diye heyecan içinde ayağa kalkan genç Oğuz çocuklarındadır…

Biliriz ki zor günler bizleri bekler belki savaş uzmanı değiliz ama uzmanı olduğumuz bir konu var ki biz buna VATAN SEVDASI deriz. Biz dünyaya bağlı değil, VATANA BAĞLI yaşarız! Özümüz neyse, sözümüz de odur. Davamız belli safımız Milletten ve Devletten yanadır. Evet, bugüne kadar az olduk öz olduk ama çoklara galip geldik, “bizler fedakârlık yapmaya değil, feda olmaya” geldik. Bir değil uğruna bin can feda olsun. Her şey vatan için! Türk Milleti muzafferdir, mutlak hakim olan da bir tek Allah’tır. Şimdi eskiden daha da çok bir olma zamanı birlik olma zamanı…

SAYGILARIMLA

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti