• Haberler
  • Genel
  • Baraj’a bakma, Millet’e bak – Kocatepe Gazetesi

Baraj’a bakma, Millet’e bak – Kocatepe Gazetesi

Millet Partisi’nin adayları “Bu seçimde iddialıyız. Baraj denen bela yerel seçimlerde yok. Milletimiz tercihini ona göre yapmalı” dediler Millet Partisi’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayları ile partinin il yöneticileri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler. Bu seçimde diğer seçimlerde olduğu gibi baraj diye bir sorunun olmadığını belirten Millet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Selahattin Genç “Bu mahalli seçim [&hellip]

Baraj'a bakma, Millet'e bak

Millet Partisi’nin adayları “Bu seçimde iddialıyız. Baraj denen bela yerel seçimlerde yok. Milletimiz tercihini ona göre yapmalı” dediler

Millet Partisi’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayları ile partinin il yöneticileri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler. Bu seçimde diğer seçimlerde olduğu gibi baraj diye bir sorunun olmadığını belirten Millet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Selahattin Genç “Bu mahalli seçim değil, Millet’in kader seçimidir” dedi.
MİLLET PARTİSİ
ADAYLARI İDDİALI
Millet Partisi İl Başkanı Himmet Kasal, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Kiraz, parti yöneticileri Ali Özkalp, M. Emin Türk ve Ömer Sarıgül ile, MP Afyon Belediye Başkan adayı Selahattin Genç, MP Sandıklı Belediye Başkan adayı Abdülkadir Çakıroğlu ve MP İscehisar Belediye Başkan adayı Kamil Alp’den oluşan heyet önümüzdeki günlerde Millet Partisi Genel Başkanı hemşehrimiz Aykut Edibali’nin de ilimize geleceğini bildirdiler.
MERKEZ GARANTİ,
İLÇELERDE İDDİALIYIZ
Afyonkarahisar’da seçimi kazanmalarına garanti gözüyle baktıklarını belirten Millet Partisi Afyon Belediye Başkan adayı Selahattin Genç, “Türkiye genelinde iddialı olduğumuz bir çok il var” dedi.
Hazine soyguncularının suç üstü yakalandığını, Devlet, millet ve vatanın bölünmesine az kaldığını belirten Millet Partisi İl Başkanı Himmet Kasal ise şunları söyledi:
“17 Aralık günü bir kaza sonucu devlet ve millet hazinesi soyguncuları suçüstü yakalanmışlardı. Buna rağmen suçlular adalete teslim edilmemiş ve yargılamayı yapacak kurumlar yerle bir edilmişti. Ayrıca iktidarla, terör örgütü arasında yapıldığı anlaşılan menhus anlaşmalar sonucu, bu İktidarın koruması adı altında eşkıya silah bırakmamış ve ülkeyi terk etmemişti. Yıllar boyu bir uyuşturucu kaçakçısı terör örgütü ile temas halinde olmadığını söylerken bu çirkin pazarlık ve teslimiyeti sürdüren bir siyasi heyetin Türkiye’nin başında kalması cinayettir. İdam mahkumu çete reisinin ve BOB, Oslo müzakereleri ve İmralı ihanet görüşmeleri ile kararlaştırılan ihanet programını aynen uygulayan bölücü eşkıyaya karşı Türk silahlı gücünün kımıldayamaz hale getiren ve vatan topraklarında teröristlerin cirit atmasını sağlanmış, eşkıya iktidarın görünmez ortağı olmuş ve demokratik özerklik adı altında maskeli Kürt devletinin kurulmasına ramak kalmıştır. Bu seçim Türk tarihinin en hayati seçimi olacak.
EMPERYALİS VESAYETİ VE ŞAHIS DESPOTİZMİNE SON
Kısaca devletin birliği, millet ve vatanın bölünmez bütünlüğü tehdit ve tehlike altına düşürülmüştür. Yabancı emperyalist vesayetine sığınmış şahıs despotizmine son vermek milli, insani, vicdani görev olmuştur. İtibarsız, beceriksiz, milli onurdan mahrum, milli ve tarihi menfaatlerimizi inkar eden, güvenilmez, tutarsız, şaibeli, yalanı alışkanlık edinmiş, bu topluluktan bir an evvel kurtulmak şarttır. Çift başlı kartallı, ay yıldızlı, kitaplı, kanatları tüm dünyayı kucaklayan Millet Partisi’nin tüm, il, ilçe ve beldelerdeki yiğit ve ehliyetli adaylarını belediye başkanı yapalım. Mutlu, güçlü ve “Muhteşem Türkiye”, Millet Partisi’nin belediyeleri üzerinde yükselsin. Bak Millet Partisi’nin iktidarında “Hakkın ve Milletin hizmetinde olan Millet Partisi” belediyeleri, kimsesiz, çaresiz, umutsuz namusluların çaresi, dostu, umudu olsun diye hem duanı, hem de vereceğin onurlu, sorumlu, ülkenin birlik, dirlik oyunu istiyor” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme