• Haberler
  • Spor
  • Baraj maçı çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Baraj maçı çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan takımı belirleyecek ve Süper Amatör Lig Şampiyonu Salar Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Hisar Belediyespor arasındaki maç hafta sonu oynanacak.SALAR'DA ÇALIŞMALARDEVAM EDİYORSüper Amatör Lig'de Emirdağspor ile şampiyonluk karşılaşmasına çıkan ve tecrübeli golcü Hüseyin Şahin'in 63. dakikada penaltıdan attığı golle rakibini 1-0 mağlup eden  Salar Belediyespor, bu sene Bölgesel [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan takımı belirleyecek ve Süper Amatör Lig Şampiyonu Salar Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Hisar Belediyespor arasındaki maç hafta sonu oynanacak.
SALAR’DA ÇALIŞMALAR
DEVAM EDİYOR
Süper Amatör Lig’de Emirdağspor ile şampiyonluk karşılaşmasına çıkan ve tecrübeli golcü Hüseyin Şahin’in 63. dakikada penaltıdan attığı golle rakibini 1-0 mağlup eden  Salar Belediyespor, bu sene Bölgesel Amatör Ligi 8. sırada tamamlayan Hisar Belediyespor’la Baraj maçında karşı karşıya gelecek. Hisar Belediyespor’u mağlup etmesi halinde tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Lige çıkacak olan Salar Belediyespor bu yüzden bir taraftan heyecanlı gözükürken, diğer taraftan ise Salar İlçe Stadı’nda yoğun bir program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.
HİSAR HAZIR
Bölgesel Amatör Ligi; 6. sıradaki Sandıklıspor’un arkasında 8. sırada tamamlayan Hisar Belediyespor cephesinde de çalışmalar devam ediyor. Salar Belediyespor’a göre biraz daha tecrübeli ve daha çok kondisyona sahip olan Hisar, Cuma günü son antrenmanını yaptıktan sonra artık müsabaka saatini beklemeye geçecek. Takımın havasından memnun olan ve artık tüm dikkatlerini zorlu 90 dakikaya çeviren Ahmet Başkurt’un öğrencileri Salar’ı mağlup etmesi halinde Bölgesel Amatör Lige kaldığı yerden devam edecekler. Eğer Hisar Belediyespor Salar Belediyespor’a mağlup olursa önümüzdeki sezon Süper Amatör Lige düşmenin üzüntüsünü yaşayacak.

Bakmadan Geçme