• Haberler
  • Genel
  • Bankalar, vatandaşın lehine işleri yapar hale geldi

Bankalar, vatandaşın lehine işleri yapar hale geldi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Akbank’ı ziyaret etti Akbank'ı ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, Banka Müdürü Talip Yıldız'dan Banka çalışmaları ve İlçelerdeki şubeler ile bankadaki işlem hacmi, krediler ve personel eğitimleriyle ilgili bilgiler aldı.Banka çalışanlarına hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, gişe işlemlerinde bekleyen kişilerle sohbet etti. Vatandaşlara istek ve şikayetlerinin olup olmadığını soran Vali Balkanlıoğlu'nun sorusuna [&hellip]

Bankalar, vatandaşın lehine işleri yapar hale geldi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Akbank’ı ziyaret etti

Akbank’ı ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, Banka Müdürü Talip Yıldız’dan Banka çalışmaları ve İlçelerdeki şubeler ile bankadaki işlem hacmi, krediler ve personel eğitimleriyle ilgili bilgiler aldı.
Banka çalışanlarına hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, gişe işlemlerinde bekleyen kişilerle sohbet etti. Vatandaşlara istek ve şikayetlerinin olup olmadığını soran Vali Balkanlıoğlu’nun sorusuna cevap veren bir vatandaş “Eskiden olsa işlemlerimiz çok yavaş olurdu, şimdi devlet büyüklerimiz sayesinde çok hızlı ve kaliteli işler yapılıyor. Hükümetimiz tarafından yapılan düzenlemeler sayesinde bankalar vatandaşların lehine işleri yapar hale geldi. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Bankalarda gerçekleştirilen işlem hacimlerinin çoğalmasının şehrin ekonomisindeki canlılığını göstermektedir diyen Vali Balkanlıoğlu, “Günümüzde Türkiye hemen her yönde ilerliyor, tabi bankalarda bu ilerleme ve gelişimlerden paylarını almaktadır. Ayrıca teknolojiyi yakından takip eden bankalar çalışmalarını daha etkin ve daha kaliteli sürdürmektedir. Bu anlamda Akbank yönetim ve çalışanlarını canı gönülden kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme