• Haberler
  • Genel
  • Bank Asya ile Türk Finans Sistemi hedef alındı

Bank Asya ile Türk Finans Sistemi hedef alındı

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Bank Asya’nın yönetimine el konulmasını eleştirdi Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, TMSF tarafından Bank Asya’nın yönetimine el konulması hakkında açıklama yaptı. Uysal, yaptığı yazılı basın açıklamasında “Cumhurbaşkanı Erdoğan, kini, öfkesi ve şahsi hırsları doğrultusunda BDDK’yı suçuna ortak etmiştir” dedi. Uysal, “İktidara geldikleri günden bu yana işletme sermayesi olarak [&hellip]

Bank Asya ile Türk Finans Sistemi hedef alındı

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Bank Asya’nın yönetimine el konulmasını eleştirdi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, TMSF tarafından Bank Asya’nın yönetimine el konulması hakkında açıklama yaptı. Uysal, yaptığı yazılı basın açıklamasında “Cumhurbaşkanı Erdoğan, kini, öfkesi ve şahsi hırsları doğrultusunda BDDK’yı suçuna ortak etmiştir” dedi.
Uysal, “İktidara geldikleri günden bu yana işletme sermayesi olarak dini değerleri odağa alan AKP, bu şekilde inanç hürriyetini de baltalamış, sonrasında dershanelerin kapatılması ve Bank Asya’ya yapılan operasyon ile de girişim hürriyetini hedef almıştır. 7 Haziran seçimleri tüm bunlar düşünülüğünde 81 vilayetin vekillerinin seçileceği değil, milletin hürriyetini oylayacağı seçimlerdir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme