• Haberler
  • Spor
  • Ballıpınar'dan Işıklı'ya plaket – Kocatepe Gazetesi

Ballıpınar'dan Işıklı'ya plaket – Kocatepe Gazetesi

Arena Gençlikspor Kulübü Sorumlusu, Soner Ballıpınar ve eski futbolcu İbrahim Çelik, Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı'ya teşekkür eden Ballıpınar, 'Spora ve sporcuya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Başkanımızın ne zaman kapısını çalsak bizlere hep yardımcı oldu. Hiç geri çevirmedi ve sürekli bizim yanımızda olduğunu hissettirdi' dedi.'SPORCU VESPORU [&hellip]

Arena Gençlikspor Kulübü Sorumlusu, Soner Ballıpınar ve eski futbolcu İbrahim Çelik, Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı’ya teşekkür eden Ballıpınar, “Spora ve sporcuya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Başkanımızın ne zaman kapısını çalsak bizlere hep yardımcı oldu. Hiç geri çevirmedi ve sürekli bizim yanımızda olduğunu hissettirdi” dedi.
“SPORCU VE
SPORU SÜREKLİ
DESTEKLEYECEĞİZ”
Soner Ballıpınar’ın ve Çelik’in nazik ziyaretlerinden teşekkür eden Başkan Işıklı, “Bizler sporun faydalarını oldukça gördük. Sporcuya ve sporun her zaman yanında alacağız. Bundan sonra bizde biliyorsunuz Düzağaç Belediyespor olarak şampiyon olup BAL’a çıkmak istiyoruz” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme