Ballıpınar artık Emirdağ'da da var

Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Antalya Şubesi'nin ardından Emirdağ Şubesi'ni de hizmete açtı   Afyonkarahisar'ın önde gelen sağlık kuruluşlarından Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Emirdağ'da da hizmet vermeye başladı. Dt. Nevzat Ballıpınar'ın öncülüğünde 1979 yılında Afyonkarahisar Merkez'de hizmete başlayan Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 2016 yılında Antalya'da hizmet vermeye başlamıştı. Ballıpınar Ağız [&hellip]

Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Antalya Şubesi’nin ardından Emirdağ Şubesi’ni de hizmete açtı

Afyonkarahisar’ın önde gelen sağlık kuruluşlarından Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Emirdağ’da da hizmet vermeye başladı.
Dt. Nevzat Ballıpınar’ın öncülüğünde 1979 yılında Afyonkarahisar Merkez’de hizmete başlayan Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 2016 yılında Antalya’da hizmet vermeye başlamıştı. Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Emirdağ Polikliniği de artık bölgedeki hastalarına hizmet veriyor. Hastalara hizmete başlayan Polikliniğin resmi açılış töreni önümüzdeki günlerde yapılacak.
Ballıpınar’ın Emirdağ Polikliniği’nde Sorumlu Mesul Müdür olarak Duygu Ballıpınar görev yapıyor. Poliklinikte Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Sercan Yılmaz ile Ortodonti Uzmanı Hakan Keklik görev alacaklar.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme