• Haberler
  • Spor
  • Ballık'ın hedefi SAL'da şampiyonluk – Kocatepe Gazetesi

Ballık'ın hedefi SAL'da şampiyonluk – Kocatepe Gazetesi

2015-16 sezonunda 1. Amatör Lig'de grup maçlarını ikinci sırada tamamlayan Ballık Gençlikspor Play-Off Grubu'nda Akcinspor'un ardından 5. olmuştu. Bu sıralama sonrasında Akcinspor Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na (ASKF) maddi imkansızlıklar nedeniyle Süper Amatör'e çıkamayacağını bildirdi. Akcin'in verdiği dilekçe sonrasında ise ASKF Play-Off'ta alınan sonuçlara göre Ballık Gençlikspor'a Akcin'in çıkmayacağını ve sıranın kendilerinde olduğunu bildirdi. Ballık [&hellip]

2015-16 sezonunda 1. Amatör Lig’de grup maçlarını ikinci sırada tamamlayan Ballık Gençlikspor Play-Off Grubu’nda Akcinspor’un ardından 5. olmuştu. Bu sıralama sonrasında Akcinspor Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na (ASKF) maddi imkansızlıklar nedeniyle Süper Amatör’e çıkamayacağını bildirdi. Akcin’in verdiği dilekçe sonrasında ise ASKF Play-Off’ta alınan sonuçlara göre Ballık Gençlikspor’a Akcin’in çıkmayacağını ve sıranın kendilerinde olduğunu bildirdi. Ballık Gençlikspor tüm hazırlıklarını tamamladı ve dilekçesini hazırladı. Bugün ya da yarın dilekçenin ASKF’ye verileceğine aktaran Ballık Gençlikspor Başkanı Halil Ulupınar, “Akcin’in çıkmaması bizleri üzerken bizim bir üst lige terfi etmiş olduğumuz için mutluyuz. Durum sonrasında Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’le yaptığımız görüşme sonrasında bize Sandıklıspor’a verdiği destek gibi destek vereceğini belirtti. Ama biz sonuç itibarıyla BAL’da değiliz Süper Amatör Lig’de mücadele edeceğiz” dedi.
“MADDİ, MANEVİ
DESTEK VERECEK”
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün Ballık Gençlikspor’a maddi, manevi destek sağlayacağını belirten Başkan Ulupınar, “Başkanımız Mustafa Çöl, bize maddi, manevi ve deplasman yardımında bulunacak. Deplasmana giderken ne gibi destek sağlanır, mesela Bolvadin Belediyespor’la oynayacağımız bir maça araç desteği sağlanabilir. Bunlar zaten bizim için gereken destekler olacaktır” ifadesine yer verdi.
“BU ŞEKİLDE HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK OLUR”
Başkan Çöl’ün vereceği desteklerle hedefin şampiyonluk olacağına dikkat çeken Başkan Ulupınar, “Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün bize vereceği bu destekler sonrasında biz de Süper Amatör Lig’de sağlam bir ekiple şampiyonluğa oynayabiliriz. Yani kimsenin Ballık Gençlikspor’u küçümsememesi gerekiyor. Oynadığımız maçlarda alacağımız puanlarla şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
“2 SENEDİR DESTEK VERİYORUZ”
Ballık Gençlikspor’a ve Örenkayaspor’a iki senedir destek verdiklerini belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “İlçemizin ve ilimizin adını duyurmak için biz iki senedir Sandıklıspor’a olduğu gibi ilçemizin takımları olan Ballık Gençlikspor’a ve Örenkayaspor’a da destek veriyoruz. Takımların deplasmana gitmelerinde, antrenmanlarını yapabilmeleri, lisans işlemleri ve malzeme desteği gibi gerekli destekleri zaten veriyoruz. Bu destekler sonucunda ilk hedefimizin Sandıklıspor’u tekrardan 3. Lige çıkmasını hedeflediğimiz gibi ilçemizin takımlarının da en az BAL’a çıkmasını hedefliyoruz. Bu bağlamda yavaş yavaş teşvik edici destekleri sağlamış durumdayız” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme