'Ballık’ı kınıyoruz'

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Susuz Belediyespor geçen hafta sonu Ballık Gençlikspor’a konuk oldu. Bu maçta ilk golü atan Ballık öne geçti. Ardından Susuz Belediyespor 2-1’lik skorla öne geçti. İlk yarının bu şekilde tamamlandı. İkinci yarının 80. dakikasında Susuz Belediyespor Sezer’le üçüncü golü buldu. Susuz Belediyespor Antrenörü Ahmet Elbir yaptığı açıklamada olayların bu [&hellip]

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Susuz Belediyespor geçen hafta sonu Ballık Gençlikspor’a konuk oldu. Bu maçta ilk golü atan Ballık öne geçti. Ardından Susuz Belediyespor 2-1’lik skorla öne geçti. İlk yarının bu şekilde tamamlandı. İkinci yarının 80. dakikasında Susuz Belediyespor Sezer’le üçüncü golü buldu. Susuz Belediyespor Antrenörü Ahmet Elbir yaptığı açıklamada olayların bu golden sonra başladığını iddia etti.
“ÖNCE KENAN’A SALDIRDILAR”
Üçüncü golden sonra ortalığın karıştığını belirten Susuz Belediyespor Antrenörü Ahmet Elbir, “İlk yarıda Ballık golü attı. Onlar öne geçtikten sonra biz Erdal ve Faruk’la arka arkaya iki gol bulduk. İlk yarı 1-2’lik skorla tamamlandı. İkinci yarının sonuna doğru biz üçüncü golü Sezer’le bulduk. Oyuncular yedek kulübesine sevinerek geldiler. Ben de gole sevinirken Kenan orta sahaya yakın bir mevkideyken Ballık’ın sporcularının bir çoğu ve yöneticileri Kenan’a saldırdı. Ardından da Sezer’e saldırdılar. Seyirciler de sahaya girdi. Polis araya girmeye çalıştı, fakat görevli iki-üç polis olduğu için olayları yatıştırmakta zorlandılar. Daha sonra takviye polis geldi. Seyirciler sahaya taş ve mermer parçaları atmaya başladı. Bu mermerlerden biri Erdal’ın baldırını yaklaşık 30 cm yardı. Bize de saldırdılar, bana ve Orhan Aydoğdu’ya saldırdılar. Biz hayatımızda böyle maç görmedik.” dedi.
“BİZİ UYARDILAR”
Sadıkbeysporlu yöneticilerin geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu belirten Antrenör Elbir, “Sadıkbeyli yöneticiler beni aradı. Geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Aynı şeyin Sandıklı’da kendilerine de yapıldığını söylediler. Akçinli futbolcular bizim futbolculara orada böyle bir durum olduğunu dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarı da bulunmuşlar. Bundan sonra Ballık’la Sandıklı’da kimsenin oynamasına izin verilmemeli. Yaptıkları bu davranışlar nedeniyle maçlarını Merkez’de oynamaları gerektiğini düşünüyorum. Eğer Ballık Gençlik adına Sandıklı’ya maç verilmeye devam ederse biz mağdur edilen son takım olmayacağız.” ifadesine yer verdi.
“BİZ ONLARI TEBRİK ETMİŞTİK”
Ligin ilk yarısında mağlup olduklarını ve bu mağlubiyet sonrasında Ballık’ı tebrik ettiğini belirten Teknik Adam Elbir, “Futbol sadece iyi futbol oynayan sporcu yetiştirmek değildir. Biz hayatının her döneminde önce çevresindeki insanlara sonrasında da insanlığa faydalı bireyler yetiştirmek için dişimizi tırnağımıza katarak uğraşıyoruz. Futbolcu denildiği zaman her yönden iyi bireyler akla gelmelidir. Futbolcu; ahlaklı, dürüst, futbolundan önce karakterine dikkat etmesi gereken bir bireydir. Ballık Gençlik’te futbola yıllarını vermiş insanların bize saldırmaları bizi çok üzmüştür. Bir takımın yöneticisi, kaptanı, oyuncuları bu denli hareketlerde bulunuyorsa bunun cezası ağır olmalıdır. Seyircilerin ettiği küfürleri söylemiyorum bile. Bu davranışlar içinde olan bir kulübe saha kapatma cezasının az geleceğini düşünüyorum. Bizde onları ağırladık. Onlara karşı en ufak sıkıntılı bir davranışımız olmadı. Geldiler, hoş geldiniz diyerek karşıladım. Mağlup ettiler gittim tebrik ettim. Biz bunları yapmışken onların bize yaptığı bu denli davranışlar için ben onları Allah’a havale ediyorum.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme