• Haberler
  • Genel
  • Ballık Belediyesi’nden kırtasiye yardımı – Kocatepe Gazetesi

Ballık Belediyesi’nden kırtasiye yardımı – Kocatepe Gazetesi

Ballık Belediye Başkanlığınca okul öğrencilerine defter ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı Ballık İlköğretim Okul Müdürü Ali Osman Utku, Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Rasim Gümüş ve Ballık Belediye Başkanı Hamza Öztürk öğrencilere yapılan bu yardımı beraber dağıtımını yaptılar. Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Okul Müdürü Ali Osman Utku 'Yeni başlamış olan 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimize [&hellip]

Ballık Belediyesi'nden kırtasiye yardımı

Ballık Belediye Başkanlığınca okul öğrencilerine defter ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı

Ballık İlköğretim Okul Müdürü Ali Osman Utku, Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Rasim Gümüş ve Ballık Belediye Başkanı Hamza Öztürk öğrencilere yapılan bu yardımı beraber dağıtımını yaptılar.
Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Okul Müdürü Ali Osman Utku; “Yeni başlamış olan 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimize ve özellikle okulumuza her türlü desteği veren Belediye Başkanımıza okul öğrenci ve Velilerimiz adına teşekkür ederim. Ayrıca tüm öğrencilerimizin yeni Eğitim Öğretim yılını kutlar yürekten başarılar dilerim” dedi.
Ballık Belediye Başkanı Öztürk ise
“Velilerimizin kitap, defter, kalem v.s kırtasiye malzemesi telaşını bir nebze olsun hafifletmek için böyle bir yardım kararı aldık ve gerçekleştirdik, bundan sonrada belediye olarak bu tür yardımlarımız devam edecektir, ben de tüm öğrenci kardeşlerimin ve Öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim-öğretim yılını kutla başarılar dilerim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme