• Haberler
  • Spor
  • BALKES'in kampı sona erdi – Kocatepe Gazetesi

BALKES'in kampı sona erdi – Kocatepe Gazetesi

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Balıkesirspor Baltok, Afyonkarahisar'daki kamp çalışmalarını tamamladı. Dün sabah 9.00'da yaptığı son idmanın ardından kentten ayrılan Balıkesirspor Baltok, çalışmalarını İzmir'de yapılacak Folkart TSYD Kupası ile sürdürecek.Sabah idmanına Isınma ve 5’e 2 pas çalışmasıyla başlayan Balıkesirspor, serbest oyun ve koşularla son buldu. Antrenmanı Dursunbey doğumlu Afyonkarahisar İl [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Balıkesirspor Baltok, Afyonkarahisar’daki kamp çalışmalarını tamamladı. Dün sabah 9.00’da yaptığı son idmanın ardından kentten ayrılan Balıkesirspor Baltok, çalışmalarını İzmir’de yapılacak Folkart TSYD Kupası ile sürdürecek.
Sabah idmanına Isınma ve 5’e 2 pas çalışmasıyla başlayan Balıkesirspor, serbest oyun ve koşularla son buldu. Antrenmanı Dursunbey doğumlu Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın da takip ederek Teknik Direktör Giray Bulak ile bir süre sohbet etti.
Balıkesirspor, 46. Folkart TSYD Ege Kupası maçları için İzmir’e hareket etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme