• Haberler
  • Genel
  • Balkanlıoğlu’ndan mermercilere övgü – Kocatepe Gazetesi

Balkanlıoğlu’ndan mermercilere övgü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İscehisar’da Gençler Mermer Fabrikası’nı ziyaret etti. Balkanlıoğlu, istihdama katkısı nedeniyle şirket yöneticilerine teşekkür etti Afyonkarahisar Vali İrfan Balkanlıoğlu, gün içerisindeki programı dahilinde Afyonkarahisar'ın İscehisar İlçesinde 2010 yılında yapımına başlanan ve temmuz ayında bitmesi planlanan Gençler Mermer'e bir ziyaret gerçekleştirdi.İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan [&hellip]

Balkanlıoğlu'ndan mermercilere övgü

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İscehisar’da Gençler Mermer Fabrikası’nı ziyaret etti. Balkanlıoğlu, istihdama katkısı nedeniyle şirket yöneticilerine teşekkür etti

Afyonkarahisar Vali İrfan Balkanlıoğlu, gün içerisindeki programı dahilinde Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesinde 2010 yılında yapımına başlanan ve temmuz ayında bitmesi planlanan Gençler Mermer’e bir ziyaret gerçekleştirdi.
İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ve diğer il müdürleri ile Gençler Mermer Fabrikası’nda incelemelerde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, hijyenik, düzenli ve disiplinli bir işletme gezdiklerini söyleyerek, başarılı çalışmalarından dolayı fabrika sahiplerini kutladı.
21 BİN METREKARELİK ALAN
Gençler Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çelikten’in makamına geçen Vali İrfan Balkanlıoğlu ve beraberindekiler, Çelikten’den fabrika içerisindeki tüm bölümler hakkında ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.
Bu yıl faaliyetlerine başlayan ve tamamı 21 bin metrekare kapalı alanda üretimini sürdüren Gençler Mermer’e hayran kalan protokol üyelerinin dikkatini mermer fabrikasının tüm bölümlerinin hijyenik, çevreye duyarlı ve modern olması çekti.
TAKDİR VE TEŞVİK
AMAÇLI ZİYARET
Gençler Mermerin çok başarılı bir şekilde çalıştığını ifade eden Vali Balkanlıoğlu; “Gençler Mermer Fabrikası’nı inceledik. Buradaki başarı bizleri gururlandırdı. Bu gezimizde Türk insanının neler yapabileceğini bir kez daha gördük. Buraya mesai arkadaşlarımız ile gelmemizin reklamsal boyutu yoktur. Bizlerin başarılı işadamlarımızı ve son teknoloji kullanılan başarılı işletmeleri gezmemizin ve incelemememizin nedeni, işadamlarımızın ve çalışanlarının moral ve motivasyonlarının artması, başarılarının takdir edilmesi ve diğer yatırımcılara da örnek olması içindir. Bu gezdiğimiz müesseselerin hepsi bir başarı öyküsü barındırıyor. Buradaki başarı öyküsü de sıfırdan bu seviyelere gelen ve babaları bir öğretmen iken çocuklarının çok küçük bir makine ile işe başlayıp, bugün Afyonkarahisar’ın en büyük mermer fabrikasını oluşturmuşlardır” dedi.
İSTİHDAMA
KATKI SAĞLIYOR
Balkanlıoğlu, fabrikanın istihdama da katkıda bulunduğunu belirterek “Kendilerine ait ocakları var ve 200 kişinin üzerinde işçi çalıştırıyorlar. Çok güzel bir istihdam ortamı oluşturan ve doğaltaş konusunda zengin ülkemizde mermeri en iyi şekilde değerlendiren ve ekonomiye kazandıran fabrika sahiplerini tebrik ediyorum. Dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapan ve ekonomimize büyük katkılar sağlayan Gençler Mermer, bu faaliyetlerini sürdürürken çevreye duyarlı, israftan kaçınan, mermerin en ufak parçasını dahi zayi etmeyen bir sistem kurmuşlar, kendilerini canı gönülden kutluyorum. Birde bizim dikkatimizi çeken bir nokta daha vardı. Mermer işlenmesinde kullanılan bir damla suyu israf etmeden, kendilerinin geliştirmiş olduğu bir sistemle geri dönüşümle arıtarak tekrar kullanmaktadır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme