• Haberler
  • Genel
  • Balkanlıoğlu, sivil toplumun yanında – Kocatepe Gazetesi

Balkanlıoğlu, sivil toplumun yanında – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İl Temsilciliği ve Mimarlar Odası İl Temsilciliği’ni ziyaret etti Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İl Temsilciliği ve son olarak Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti.Ziyaretleri esnasında sırasıyla Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl [&hellip]

Balkanlıoğlu, sivil toplumun yanında

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İl Temsilciliği ve Mimarlar Odası İl Temsilciliği’ni ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İl Temsilciliği ve son olarak Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti.
Ziyaretleri esnasında sırasıyla Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği Dernek Başkanı Süleyman Bircan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Neoldum ve Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu’ndan dernek çalışmaları ve faaliyetleri konusunda bilgiler alan Vali İrfan Balkanlıoğlu, istek, talep ve önerileri yerinde dinledi.
AFSİAD’A BAŞARILAR
Ziyaretlerinin son durağı olan Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nde, geçtiğimiz aylarda genel kurul seçimi sonrasında göreve gelen yeni yönetimi tebrik eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Vali Balkanlıoğlu; “AFSİAD Afyonkarahisar’da birçok genç girişimci arkadaşlarla beraber bir çok iş adamımızı bünyesinde barındırıyor ve bir çok kişiye ulaşabiliyor. Dolayısıyla şimdiki yönetimin bu vizyon ışığında başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Afyonkarahisar’ımıza ve tüm iş adamlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
MİMARLAR AFYON İÇİN ÇALIŞIYOR
Gün içindeki ziyaretleri konusunda da genel bir değerlendirmede bulunan Vali Balkanlıoğlu; “Bugün Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliğini, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İl Temsilciliğini ve son olarak Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneğini ziyarette bulundum. Mimar arkadaşlarımızın Afyonkarahisar için çok şey yapmayı planladıklarını öğrendim. Bir şehir ve kent oluşumunda mimari projeler son derece önem arz ediyor. Daha önceleri bir yapı yapmadan önce mimarlara danışılmadığı için şehirlerde güzel görünmenin yerine kötü görünmeye başlamış ve zaman içerisinde farklı farklı problemler doğmuştur. Şimdi bu olumsuz durumları ortandan kaldırmak için toplu bir yıkım ve yeniden yapılaşma yapılması gerekiyor. Tabii ki bu çok masraflı bir iştir. Ama zararın neresinden dönülse kardır. Son yapılan çalışmalar ve mevzuatla birlikte yeni yapılacak olan binaların son derece güzel görünümlü ve çevresine son derece zararsız yapılar olacağını düşünüyorum. Bu anlamda da Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği Başkanı’na ve yönetim kurulu üyelerine başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.
MÜİSAD ÖZGÜN
PROJELERE İMZA ATACAK
Son olarak Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İl Temsilciliği ziyaretleri hakkında bir değerlendirme yapan Vali Balkanlıoğlu; “MÜSİAD il temsilciliğimiz yeni kurulmuştur. İlimizdeki sanayici ve işadamlarımızı bir araya getirerek, vizyon verme, ilimizin ve memleketimiz büyümesi adına iş hacmini geliştirmesi açısından özgün çalışmalar içerisinde olduklarını öğrendik. Bu durum bizleri çok mutlu etti. İnşallah bu ve bunun gibi sivil toplum örgütlerimiz sayesinde ülkemiz daha da ileriye gidecektir. Ülkeler arasında hak ettiğimiz yeri almamız ve gücümüzün artması için derneklerimizi yürekten destekliyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme