Balkanlıoğlu, Çay’da – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çay ilçesini ziyaret etti Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, İl Müftüsü Burhan İşleyen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Ekici ile birlikte [&hellip]

Balkanlıoğlu, Çay'da

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çay ilçesini ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, İl Müftüsü Burhan İşleyen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Ekici ile birlikte Çay’dagiderek incelemelerde bulundu.
Hükümet Konağı önünde Çay Kaymakamı Nusret Büyükçelebi, Garnizon Komutanı Yzb. Ferit Kahriman ve Belediye Başkanı Ali Yakut tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu ile beraberindekiler İlçe Kaymakamının makamına geçtiler. Burada İlçe Kaymakamı Nusret Büyükçelebi tarafından Çay ilçesi hakkında kısa bir bilgi alan Vali Balkanlıoğlu’na Çay Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Sakarya tarafından Eber Sarısı ile ilgili bir tablo takdim edildi.Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler daha sonra Çay Devlet Hastanesinin yeni binasında incelemelerde bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme