Balıkesir'in kampı 3 Ağustos'ta bitiyor

Yeni sezona Afyon'da hazırlanan ve Türkmenistan'ın Şagadam FK ile oynanan hazırlık maçının ardından üç gün izin yapan Balıkesirspor'da ikinci etap çalışmaları sürüyor. Birinci etap çalışmalarının ardından izin alan ve ülkelerine giden Andrija Vukovic ile Tomislav Glumac da son antrenmana katıldı. Balıkesir Üniversitesi futbol takımı ile Üniversitelerarası Avrupa Şampiyonası için Portekiz'e giden Akçan Deniz Sayar, Ömer [&hellip]

Yeni sezona Afyon’da hazırlanan ve Türkmenistan’ın Şagadam FK ile oynanan hazırlık maçının ardından üç gün izin yapan Balıkesirspor’da ikinci etap çalışmaları sürüyor. Birinci etap çalışmalarının ardından izin alan ve ülkelerine giden Andrija Vukovic ile Tomislav Glumac da son antrenmana katıldı. Balıkesir Üniversitesi futbol takımı ile Üniversitelerarası Avrupa Şampiyonası için Portekiz’e giden Akçan Deniz Sayar, Ömer Tayyib Karaduman ve Şaban Tükenmez ise ikinci etap çalışmalarında yer almıyor.
Antrenman öncesinde takımla özel olarak konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, “Bu sezon geçen sezona göre daha zorlu geçecek. Daha fazla çalışmalıyız, daha fazla kenetlenmeliyiz” dedi.
Cangök Afyon’da beklediklerinden sıcak bir hava ile karşılaştıklarını ancak çalışmalardan memnun olduğunu söyledi.
Öte yandan Balıkesirspor’un Afyon kampının 3 Ağustos’ta biteceği açıklandı. Aynı gün Balıkesir’e dönecek olan kırmızı beyazlı takım 4 Ağustos’ta ise Atatürk Stadı’ndaki sezon açılışında taraftarıyla buluşacak. Balıkesir, sezon açılışında Süper Lig takımlarından Bursaspor ile karşılaşacak.

Bakmadan Geçme