• Haberler
  • Genel
  • Balıkesir Üniversitesine 86 Personel Alınacak

Balıkesir Üniversitesine 86 Personel Alınacak

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere toplam 86 personel alımı yapılacak.

Personel alımı 2024 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle belirlenen pozisyonlara 4/B sözleşmeli olarak gerçekleştirilecek. 

Hemşire, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli (Perfüzyonist), Destek Personeli olmak üzere toplam 86 personel alınacak. Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine 4/B sözleşmeli personel alım ilanı 25 Ekim 2024 tarihi itibariyle Resmi Gazete de yayınlandı. 

Başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden “Balıkesir Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe alım” hizmeti aracılığıyla veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) Platformu üzerinden 25 Ekim- 8 Kasım 2024 tarihleri arasında alınacak. Son başvuru 8 Kasım 2024 Cuma saat 23.59’da yapılacak. 

Elektronik ortamda yapılan başvurular incelendikten sonra, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 2024 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, sözleşme yapmaya hak kazananların isim listesi, işe başlamaları için gerekli belgeler ile teslim edilecek yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 iş günü içerisinde Balıkesir Üniversitesinin http://www.balikesir.edu.tr adresinde ilan edilecek. Adaylar, sonuç bilgilerini Kariyer Kapısı Platformu üzerinden görüntüleyebilecektir. Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacak.
 

Bakmadan Geçme