• Haberler
  • Spor
  • Balıkesir çalışmalara devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Balıkesir çalışmalara devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Balıkesirspor Afyonkarahisar kampına devam ediyor. Afyonkarahisar kampı öncesinde Balıkesir'de bir süre çalışma yapan Kırmızı Beyazlılar Afyonkarahisar'da çalışmalarına da devam ediyor. Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök öncülüğünde yapılan kampa 25 oyuncu katılıyor.'AFYON'DAOLMAKTANMUTLUYUZ'Afyonkarahisar'da kamp yapmaktan mutlu olduklarını belirten Balıkesirspor Teknik Direktör Can Cangök, 'Öncelikle Afyon'da olmaktan mutluyuz. Balıkesirspor [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Balıkesirspor Afyonkarahisar kampına devam ediyor. Afyonkarahisar kampı öncesinde Balıkesir’de bir süre çalışma yapan Kırmızı Beyazlılar Afyonkarahisar’da çalışmalarına da devam ediyor. Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök öncülüğünde yapılan kampa 25 oyuncu katılıyor.
“AFYON’DA
OLMAKTAN
MUTLUYUZ”
Afyonkarahisar’da kamp yapmaktan mutlu olduklarını belirten Balıkesirspor Teknik Direktör Can Cangök, “Öncelikle Afyon’da olmaktan mutluyuz. Balıkesirspor olarak geçtiğimiz sene başka hoca ve arkadaşlar ile burada geçirdi. Onun için burada olmaktan, buradaki sahalardan faydalanmaktan gayet mutluyuz. Biz, ilk etap çalışmalarımızı Balıkesir’de yaptık, 11-12 tane idman yaptık onun haricinde kulübümüz bir takım sıkıntılar yaşamıştı geldik, yeni kongre oldu kongreden sonra yönetim belirlendi kongrenin ardından yola çıktık burası da bizim için ikinci etap 12-12 gün diye ikiye böldük burasını da maç haftasına kadar çalışmalarımızı burada sürdüreceğiz” dedi.
“SICAKTAN YANDIK”
Afyonkarahisar’ın havasının sıcak olduğunu kaydeden Cangök, “Hazırlık kampımızın ana bölümü tamamen burada geçecek, hazırlık maçları da belki burada olacak veya burada bulamadığımız rakibi yakın yerlere giderek oynayabiliriz. Tabii ki biraz daha fizik kapasitemizi yükselterek çalışmalarımızın ardından üzerine koyarak maçlarımızı gelecek haftanın sonundan itibaren maç oynayarak çocukları 45’er dakika, 60’ar dakika oynatmaya başlayacağız fakat burada da hava sıcaklığı gerçekten çok yüksek yani sabah idmanda bunu daha iyi anladık, biz de bayağı yandık zaten. Tabii ki kamp saatini ayarlamak biraz daha zor yani oyuncunun uyku uyuması lazım, gece geç yattığı zaman sıcaktan uyuyamadığından kaynaklanan bir sürü etken var, kahvaltıyı ona göre yapması lazım, hep araları güzel ayarlamamız lazım fakat işte biraz sıcağa da alışacağız başka çaresi yok bu işin” ifadesini kullandı.
“LİGİN EN ÇOK GOL ATAN ÜÇÜNCÜ
 TAKIMIYDIK”
Geçen sezon ligi güzel yerde bitirdiklerini ve ligde en çok gol atan üçüncü takımı olduklarını aktaran Cangök, “Geçtiğimiz sene bu ligde pozitif oynayan bir takımdık. İyi görüntü verdik, ikinci devre çektiğimiz ekonomik sıkıntıya rağmen oyuncularım büyük fedakarlık göstererek ellerinden geleni yaptılar, çok daha iyi yerlerde ligi bitirebilirdik. Kamuoyunun tamamen her şeyi ile beğendiği bir takım olarak sahada hep gösterimizi sunduk. Oyuncular bunu başardılar, ligin en fazla gol atan üçüncü takımdık. Uzun süre en fazla gol atan birinci takım bizdik. Birazcık defansif işlerimizde sıkıntı vardı, birazcık işte transfer dönemini açamadık onun sıkıntıları oldu” şeklinde konuştu.
“MEVCUT OYUNCULARA GENÇLERLE
TAKVİYE EDECEĞİZ”
Giden bazı oyuncuların olduğun ve eksik mevkilere gençlerden takviye yapacaklarını belirten Teknik Adam Cangök, “Bu sene elimizdeki genç oyunculardan kadromuza katmak zorunda kaldık, onlara da şans verdik, oynadılar onlarında golleri ve katkıları oldu. Son Ümraniye maçında, Elazığ maçında ve birçok maçta forma şansı buldular. Bu sene de aynı karma olacak tabii ki geçen seneki kadromuzdan Bekamenga ile iki ön liberomuz İshak ve Eray ayrıldı onun haricinde bir iki tane belirsiz geri dönüp dönmemek ile ilgili düşünceleri olan oyuncular var. Orta Afrika’dan bir oyuncumuz var Foxy, kendisi henüz gelemedi oturma izniyle ilgili bir sıkıntı var. Fakat kulübümüzün yine oyuncusu bizde kaldı. Ayrılanlar tabii değerli oyunculardı Balıkesir’e çok katkı sağladılar. Fakat elimizdeki oyuncuları gençler ile takviye ederek bu sene de elimizden geleni yaparak pozitif oynamak zorundayız” diye konuştu.
1. Lig’de kalitenin arttığını belirten Cangök, “Benim felsefemde oynamak var. Oynamadan bir insanın mutlu olması mümkün değil. Adı üstünde bu oyun, oyundan zevk almak lazım, zevk almak için de tabii ki futbolun da gerekleri var onları da hem defansif hem de ofansif açıdan yerine getirmek lazım. Hepsini becerebilecek bir takımız hiçbir mazeretin altına çok sığınmadan elimizdeki imkanlar ölçüsünde en iyisini yapmanın peşinde olacağız bu sene de arkadaşlarla beraber. Tabii ki eksiklerimiz olacak, hatalı işler de yapacağız bizde yapacağız, onlar da yapacak. Olacak fakat sahanın içerisinde bir takım olarak duracağız her zaman. Bu ligde öyle veya böyle bu sezon daha zorlu geçecek her sene kemikleşen ve oturan bir TFF 1.Lig oluşmaya başladı. Yerli oyuncu da yabancı oyuncu da çok olmaya başladı. İnşallah bu sezon bizim açımızdan da diğer takımlar açısından da sağlıklı geçer” dedi.

Bakmadan Geçme