• Haberler
  • Spor
  • Balıkesir Afyon'da kampa başladı – Kocatepe Gazetesi

Balıkesir Afyon'da kampa başladı – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Balıkesirspor, Afyonkarahisar'da çalışmalarına başladı. Balıkesirspor Çiçeği burnunda Teknik Direktörü Can Cangök 2. Etap çalışmalarına Afyonkarahisar'da başladı.Balıkesirspor kafilesinde 25 oyuncu yer alırken Afyon'da ilk etap kamp çalışmalarının 12 gün süreceği ve kamp süresinde bir hazırlık maçı yapması planlanıyor. Afyon'da yapılan ilk sabah antrenmanında kırmızı beyazlılar, Teknik Direktör [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Balıkesirspor, Afyonkarahisar’da çalışmalarına başladı. Balıkesirspor Çiçeği burnunda Teknik Direktörü Can Cangök 2. Etap çalışmalarına Afyonkarahisar’da başladı.
Balıkesirspor kafilesinde 25 oyuncu yer alırken Afyon’da ilk etap kamp çalışmalarının 12 gün süreceği ve kamp süresinde bir hazırlık maçı yapması planlanıyor. Afyon’da yapılan ilk sabah antrenmanında kırmızı beyazlılar, Teknik Direktör Can Cangök nezaretinde koşu, ısınma, 5’e 2 pas çalışması, pas çalışması yaptı. İdman 2 set dayanıklılık çalışması ve yarı sahada oynanan dar alanda kontrollü pas oyunuyla tamamlandı.

Bakmadan Geçme