• Haberler
  • Spor
  • Balıkçılara ödülleri verildi – Kocatepe Gazetesi

Balıkçılara ödülleri verildi – Kocatepe Gazetesi

Akharım Belediyesi ve Afyon Tatlısu Olta Balıkcılar Derneği ve Sucul Hayatı Koruma (ATSOBDER) tarafından ortaklaşa düzenlenen, Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) başkanlığı tarafından da desteklenen yarışmaya 50 takım katıldı. Tamamlanan yarışma sonrasında ödül töreni yapıldı. Derece alan sporcuları açıklayan ATSOBDER Başkanı Gökhan Koni, 'En Büyük Balık (Trofe) Salih Uyar-İbrahim Okşar-İbrahim Derin Afyonkarahisar ATSOBDER'den [&hellip]

Akharım Belediyesi ve Afyon Tatlısu Olta Balıkcılar Derneği ve Sucul Hayatı Koruma (ATSOBDER) tarafından ortaklaşa düzenlenen, Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) başkanlığı tarafından da desteklenen yarışmaya 50 takım katıldı. Tamamlanan yarışma sonrasında ödül töreni yapıldı. Derece alan sporcuları açıklayan ATSOBDER Başkanı Gökhan Koni, “En Büyük Balık (Trofe) Salih Uyar-İbrahim Okşar-İbrahim Derin Afyonkarahisar ATSOBDER’den 2 buçuk kilogram ile en büyük balığı yakalayarak birinci oldu. En Çok Balık Yakalayan Ziya Gündüz-Ali Fidan 7 balık ile birinci oldu. Eskişehir ESABDER’den Gökay Erenboz-İlkay Erenboz 3 balık ile en çok balık tutan ikinci takım oldu. Afyonkarahisar’dan ATSOBDER’den Esat Karatepe-Erkan Adatepe 3 balık ile En çok balık tutan üçüncü takım oldu. İsrail Sazanı (Havuz Balığı) kategorisinde 150 balıkla Denizli’den Süleyman Çırak-Yasin Kılıç birinci oldu” ifadesine yer verdi.   
Ödül töreninde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal, ATSOBDER Başkanı Gökhan Koni, Sandıklı protokolü ve yarışmaya katılan sporcular yer aldı. Dereceye giren sporculara 5 ayrı kupa ve madalya verilirken olta, makine gibi hediyeler takdim edildi. Sponsor firmalara, Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal’a ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya plaket takdim edildi.

Bakmadan Geçme