• Haberler
  • Spor
  • BAL'da maçlar başlıyor – Kocatepe Gazetesi

BAL'da maçlar başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig'de ikinci bu hafta oynanan maçlarla bu hafta sonu başlayacak. 157 takımın yer aldığı BAL'da takımların transfer işlemleri devam ediyor. Bazı takımlar kamplarını tamamlarken bazı takımlar bulunduğu ilde çalışmalarını sürdürdü.JETLER İLK HAFTA EV SAHİBİLigin ilk yarısında oynanan ilk maçta AFJET Afyonspor, Isparta Merkez Gençlikspor'a konuk olmuştu. Jetler bu maçı 0-3'lık plakalı tarifeyle kazanmıştı. [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig’de ikinci bu hafta oynanan maçlarla bu hafta sonu başlayacak. 157 takımın yer aldığı BAL’da takımların transfer işlemleri devam ediyor. Bazı takımlar kamplarını tamamlarken bazı takımlar bulunduğu ilde çalışmalarını sürdürdü.
JETLER İLK HAFTA EV SAHİBİ
Ligin ilk yarısında oynanan ilk maçta AFJET Afyonspor, Isparta Merkez Gençlikspor’a konuk olmuştu. Jetler bu maçı 0-3’lık plakalı tarifeyle kazanmıştı. Bu hafta ise Jetler kendi evinde Isparta Merkez Gençlikspor’u ağırlayacak. Bu maç Pazar günü 13.30’da Atatürk Stadyumu’nda oynanancak.
İSCE DEPLASMANDA
Ligin ilk maçında İscehisar oynanan İscehisarspor’la Eğirdirspor arasında oynanan maçı Eğirdir 2-1’lik skorla kazandı. İscehisar ikinci yarının ilk maçında Eğirdirspor’a konuk olacak. Bu maçta Eğirdir’de Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme