BAL’da Kayıplardayız

Ligin 7. haftasında Emirdağspor ve Belediye Bolvadin Termalspor maçlarını kaybetti. Bolvadin Asarlıkspor’a evinde 3-1, Emirdağ ise deplasmanda lider Çeşme Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor ve Emirdağspor ligin 7. haftasını geride bıraktı. Emirdağspor deplasmanda Çeşme Belediyespor’a konuk olduğu maçı 3-0 kaybetti. 33 ve 45’te Habib Uzun’un golleri ile 2-0 geriye düşen Emirdağ, ikinci yarıda ise 85’te Adnan Malat’ın golüne engel olamadı e 3-0 kaybetti. Emirdağ kaybettiği bu maçla birlikte düşme potasına girdi. Emirdağspor’un rakiplerinden Yunus Emre Belediyespor, Kütahya ÖİKH’ni 2-1 mağlup ederek 4 puana ulaştı. 2 puanda kalan Emirdağspor ise düşme potasına geriledi.

Haber

BOLVADİN EVİNDE KAYBETTİ

Kaybetmeye başlayan Belediye Bolvadin Termalspor bu haftayı da kayıpla tamamladı. Asarlıkspor  karşısında kazanma şansı yüksek olan Bolvadin, 29. dakikada Rahmi Muhammet Akyazı ile öne geçti. İkinci yarıda Eray Topçuoğlu’nun golüne engel olamaya Bolvadin, 67’de ikinci, 90+6’da da üçüncü golü kalesinde gördü. Maçı 3-1 kaybeden Bolvadin 1 sıra gerileyerek 11. sırada yer aldı.

Bakmadan Geçme