BAL'da ilk yarı tamamlandı

Bölgesel Amatör Lig'de ilk devre sonu itibari ile 9. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden temsilcilerden Belediye Bolvadin Termalspor şampiyonluk yolunda namağlup liderlikle önemli bir avantaj elde etti Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grup'ta Afyonkarahisar'ı eden 3 takım ligin geride kalan 9 haftalık diliminde verdikleri mücadelelerle ikinci devre için umut verdi. Sezona iyi bir başlangıç [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig’de ilk devre sonu itibari ile 9. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden temsilcilerden Belediye Bolvadin Termalspor
şampiyonluk yolunda namağlup liderlikle önemli bir avantaj elde etti

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grup’ta Afyonkarahisar’ı eden 3 takım ligin geride kalan 9 haftalık diliminde verdikleri mücadelelerle ikinci devre için umut verdi. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve rakiplerine şampiyonluğu ne kadar çok istediğini hissettiren Belediye Bolvadin Termalspor ligde oynadığı 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek 21 puan topladı. Namağlup lider olarak devreyi tamamlayan Bolvadin, en yakın rakibi olan Torosgücü’ne de 4 puanlık bir üstünlük sağladı.
Grupta yer alan bir Sandıklıspor ise inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Ligin ilk yarısında 9 maç sonunda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 12 puanla devreye 7. sırada girdi.
İscehisarspor ise mütevazi kadrosuyla başladığı sezonda 9 maç sonunda 2 galibiyet ve 7 mağlubiyet alarak 6 puan topladı. İsce 9. sırada ligin devre arasına girdi.
Lige verilen 1 aylık arada yoğun tempoda çalışarak toparlanmayı umut eden 3 takım, yapacakları transferlerle güçlerini artırıp sezon sonunda hedefledikleri noktaya ulaşmak istiyor.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme