BAL’da fikstür çekildi

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Belediye Bolvadin Termalspor ve Emirdağspor’un fikstürü belli oldu. BAL’da derbi ise 13. hafta oynanacak.

2023-24 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Belediye Bolvadin Termalspor ve Emirdağspor’un fikstürü çekildi. BAL kura ve fikstür çekimi toplantısı İstanbul İstinye Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirildi. Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez tarafından gerçekleştirilen fikstür çekimi törenine TFF Amatör İşler Kurulu Koordinatörü Remzi Ay, Koordinatör Yardımcısı ve TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar, Koordinatör Yardımcısı Bülent Zent, Başkan Yardımcıları Ali Muhammet Tanrıyaşükür ve Mehmet Top, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Tekirdağ ASKF Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, TFF MHK üyesi Ahmet Erdoğan, İstanbul ASKF yöneticileri ve Taban Birlikleri ile kulüplerin temsilcileri katıldı. Müsabakalar 14-15 Ekim’de başlayacak.

BOLVADİN İLK MAÇINI DEPLASMANDA OYNAYACAK

Belediye Bolvadin Termalspor sezonun ilk haftasında deplasmanda Kütahya temsilcisi Tavşanlı Tepecikspor ile karşılaşacak. EMİRDAĞ İLK HAFTA EVİNDE

Ligin yeni ekiplerinden Emirdağspor, ligin ilk haftasında Manisa temsilcisi Yıldızspor 45 FK’yı konuk edecek.

Bakmadan Geçme