BAL’da bir penaltı ile hüsran olduk

Sezonu namağlup lider tamamlayan Belediye Bolvadin Termalspor, Play-Off ilk maçını kazandı. İkinci maçında da bir penaltı ile kaçırmış ve 3. Ligin aralanan kapısından giremeden BAL’da kalmıştı. Sandıklıspor ile karşılaşan Emirdağspor ise 1-0 mağlup olmuştu   Bölgesel Amatör Lig’de 9. Bölge 1. Grup’ta lige başlayan Afyonkarahisar’ın 3 takımı ligi 2 takım ile tamamladı. Belediye Bolvadin Termalspor, [&hellip]

Sezonu namağlup lider tamamlayan Belediye Bolvadin Termalspor, Play-Off ilk maçını kazandı. İkinci maçında da bir penaltı ile kaçırmış ve 3. Ligin aralanan kapısından giremeden BAL’da kalmıştı. Sandıklıspor ile karşılaşan Emirdağspor ise 1-0 mağlup olmuştu

Bölgesel Amatör Lig’de 9. Bölge 1. Grup’ta lige başlayan Afyonkarahisar’ın 3 takımı ligi 2 takım ile tamamladı. Belediye Bolvadin Termalspor, Sandıklıspor ve İscehisarspor lige başladı. Bolvadin lig sonuna kadar namağlup lider olarak geldi.
İSCE LİGDEN ÇEKİLDİ
Sandıklıspor ortalarda bir grafik sergilerken İsecehisarspor, biri Sandıklı’dan olmak üzere 2 galibiyet almayı başardı. 15. haftada Bolvadin karşılaşmasından sonra ligden çekilen İscehisar’da Teknik Adam Fatih Uysal, sonrasında büyük hatalar yapılarak dönüşü olmayan yola girildiği fark edildi. Daha sonrada ligden çekilen İscehisar, Süper Amatör Lige otomatik olarak düştü.
MAÇ USULE UYGUNDU YA SAHA ?
Sandıklıspor ise ligi 5. sırada tamamladı ve Süper Amatör Lig şampiyonu Emirdağspor ile Baraj maçı oynadı. Kazananın BAL’da mücadele edeceği maç protokol anlaşmazlığı sonrasında M-1 nolu sahaya verildi. Maçın sahada oynanması için bir sıkıntı yoktu. Sahada yaşanacak tek sıkıntı taraftarların tek tribünde kardeş kardeş maç izleyememesiydi. Emirdağ’lı taraftarla erken gelerek kendilerine ayrılan tribünde yerini aldı. Sandıklıspor taraftarları ise sonradan gelerek hakkı olan tribüne geçmek istedi. Ancak yapılan taşkınlıklar sonrasında tribüne alınamadan biber gazını hak etti. olayların yatışması sonrasında tribüne geçen Sandıklıspor taraftarlarının bir kısmı takımı destekledi. Maçın başından ve sonunda çok büyük bir olay yaşanmadan bitmişti fakat maçtan sonra herkes yaptığı hatanın farkına vardı. Sandıklıspor maçı 1-0 kazanarak BAL’da kalmayı garantiledi.
BOLVADİN 3. LİGİN KAPISINDAN DÖNDÜ
Ligin başından sonuna kadar nadir rastlanan bir durum olan namağlup liderliği elinde bulunduran Belediye Bolvadin Termalspor, ligi bu güzel unvan ile tamamladı. Play-Off Turunda iki rakip karşılaşan Bolvadin, Çiğli Belediyespor’u 2-0 ile geçti. Efeler 09 Spor maçının normal süresi 0-0 berabere tamamlandı. Penaltılara giden maçta Bolvadin bir penaltı ile 6-7 mağlup oldu. 3. Ligin kapısına kadar gelen Bolvadin, aralanan kapıdan içeriye giremedi ve BAL’da yolun devam edecek.
Bolvadin gelecek sezon için tekrar kadro kurma çalışmalarına başladı.
EMİRDAĞ 1 MAĞLUBİYET İLE ŞAMPİYON OLDU
Ligin başında aldığı oyuncuların kalitesi ile lige başlayan Emirdağspor, rakiplerini farklı mağlup ederek ilk yarıyı geride bıraktı. Ligde ir tek Demirspor ile 3-3 berabere kalan Emirdağspor bir de 3-1 ile Salar Belediyespor’a mağlup oldu. toplamda 119 gol atan ve kalesinde 19 gol gören Emirdağspor 100 averaj ve 61 puan topladı. Emirdağspor bu sonuçlarla ligi şampiyon tamamladı ve Sandıklıspor ile oynadığı Baraj Maçını 1-0 kaybederek BAL’ın kapısında döndü.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme