BAL'da 9. Bölge 1. Gruptayız

Bölgesel Amatör Lig'de gruplar belli olan Sandıklıspor, Belediye Bolvadin Termalspor ve İscehisarspor, 9. Bölge 1. Grup'ta mücadele edecek 2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) grupları belirlendi. Bu sezon BAL 261 takımın katılımı ile her bölgede 3'er grup olmak üzere 9 ayrı bölgede 27 grupta oynanacak. Afyonkarahsiar'ı temsil edecek olan Sandıklıspor, Belediye Bolvadin Termalspor ve İscehisarspor, [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig’de gruplar belli olan Sandıklıspor, Belediye Bolvadin Termalspor ve İscehisarspor, 9. Bölge 1. Grup’ta mücadele edecek

2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) grupları belirlendi. Bu sezon BAL 261 takımın katılımı ile her bölgede 3’er grup olmak üzere 9 ayrı bölgede 27 grupta oynanacak.
Afyonkarahsiar’ı temsil edecek olan Sandıklıspor, Belediye Bolvadin Termalspor ve İscehisarspor, İzmir ve Manisa takımlarının yer aldığı 9. Bölge 1. Grupta mücadele edecek.
ÇİFT DEVRELİ LİG USULÜNE GÖRE OYNANACAK
Grup müsabakaları çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Her Grupta birinci olan 3 takım tarafsız bir sahada tek devreli lig usulüne göre oynayacakları Bölge Birinciliği müsabakaları sonunda bir üst tur olan 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.
2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig 30-31 Ekim tarihlerinde başlayacak. 6 ve daha fazla takımla temsil edilen İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa, Ankara, Diyarbakır, Manisa ve Trabzon illeri birden fazla, beş ve daha az takımla temsil edilen iller ise aynı grupta yer alacak.
Grupların kura ve fikstür çekim tarihi ile statüsü önümüzdeki günlerde açıklanacak. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme