• Haberler
  • Spor
  • Balçıkhisar farklı geliyor – Kocatepe Gazetesi

Balçıkhisar farklı geliyor – Kocatepe Gazetesi

2. Amatör Lig B Grubu'nda mücadelesine bu hafta oynaycağı maçla başlayacak olan Balçıkhisar Belediyespor'da değişim gerçekleşti. Yeniden yapılanan ve yönetim kuruluna takviyeler yapan Balçıkhisar Belediyespor ismini de değiştirdi. Balçıkhisar Gençlik ve Spor Kulübü olarak 2. Amatör Lige yeniden başlamak isteyen Balçıkhisar'da Vedat Uysal başkanlık görevine geldi. Uysal'ın göreve başlamasından sonra yaptığı transferler de dikkat çeken [&hellip]

2. Amatör Lig B Grubu’nda mücadelesine bu hafta oynaycağı maçla başlayacak olan Balçıkhisar Belediyespor’da değişim gerçekleşti. Yeniden yapılanan ve yönetim kuruluna takviyeler yapan Balçıkhisar Belediyespor ismini de değiştirdi. Balçıkhisar Gençlik ve Spor Kulübü olarak 2. Amatör Lige yeniden başlamak isteyen Balçıkhisar’da Vedat Uysal başkanlık görevine geldi. Uysal’ın göreve başlamasından sonra yaptığı transferler de dikkat çeken isimlerden oldu. Ligde şampiyonluk yaşamak istediklerini söyleyen Başkan Uysal, gelecek sezon 1. Amatör Lig’de mücadele etmek istediklerini belirtti.
Balçıkhisar Gençlik ve Spor Kulübü Demirspor’dan Mert Akçakaza ve Niyazi Özdemir’i, Karşıyakaspor’dan Zait Eldem, Eğitim Vakfıspor’dan Lokman Aksoy, Kocaeli Anadolu Yeniköyspor’dan da Ukbe Develi ve Doğukan Şahin ile anlaştı.
Balçıkhisar Gençlikspor’un ilk maçı Beyyazı Belediyespor ile Pazar günü saat 15.00’te Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulanan S-2 Nolu sahada başlayacak.

Bakmadan Geçme