Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balçıkhisar dolu dizgin geliyor

2. Amatör Lig C

2. Amatör Lig C Grubu’nda mücadele edecek olan Balçıkhisar Gençlikspor, geçen sene kaçırdığı şampiyonluğu bu yıl kaçırmak istemiyor. Sezona çok hızlı giriş yapmak isteyen Balçıkhisar, yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekiyor

2019-20 futbol sezonunda 2. Amatör Lig C Grubu’nda mücadele edecek olan Şuhut temsilcisi Balçıkhisar Gençlikspor, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını tamamladı. İlk haftayı bay geçecek olan Balçıkhisar, 2. hafta maçında Değirmenayvalıspor ile karşı karşıya gelecek.
Takımın bu seneki hedefini şampiyonluk olarak belirlediklerini aktaran Balçıkhisar Gençlikspor Başkan Yardımcısı Vedat Uysal, “Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene yaşamak istiyoruz. Bizleri bu yolda destekleyen Şuhut Kaymakamımız Nurullah Kaya’ya, Muhtarımız Dinnur Kavak’a ve çok duyarlı köylülerimiz hem maddi hem de manevi olarak destek verdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
Antrenör olarak Mersin doğumlu Emrah Kaş ile anlaşan Balçıkhisar, Çobanlar Belediyespor’dan Murat Balcı, Habib Balcı, Memiş Alaka, Nuribey Belediyespor’dan Selçuk Emirgil, Yunus Emre Bayram, Adnan Yaşar, İscehisarspor’dan Murat Emre Gülgün, AFJET Afyonspor’dan Furkan Akyol, Evcilerspor’dan Suat Ebrar Karabulut, Mahmutköyü Kartal Gençlikspor’dan Bahattin Gültekin, Afyon Kara Kartal’dan Muammer Keskin’i, ayrıca kulüpsüz olan Muammer Akkaya Seçgin Şenol’u kadrosuna kattı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti