Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAL’a katılım bedelleri ödeniyor

Bölgesel Amatör Lig’e katılma

Bölgesel Amatör Lig’e katılma hakkı bulunan kulüplerin, katılım belgelerini en geç 31 Aralık’a kadar TFF Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanlığı’na göndermeleri gerekiyor

 

Bölgesel Amatör Lig takımlarını ilgilendiren ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada; lige katılacak takımlarla ilgili olarak bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:
“Spor Toto BAL’a 2020-2021 sezonunda 268 takımın katılma hakkı bulunuyor. Bu takımlardan 128’i geçen sezon BAL’da yer alan takımlardan, 140’ı ise ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak yerel lig takımlarından oluşuyor. 2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig’e Katılım Genel Esasları doğrultusunda, lige katılma hakkı bulunan kulüplerin katılım belgelerini en geç 31 Aralık 2020 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanlığı’na göndermeleri gerekiyor. 2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Statüsü ile Lisans Vize ve Transfer İşlem tarihleri, lige katılması kesinleşen takımların saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacaktır. Ligin başlama tarihi o anki pandemi şartlarına göre ilgili kurum ve kuruluşların görüş ve önerileri doğrultusunda belirlenecek olup, takımlara müsabakalar başlamadan önce hazırlık çalışmaları yapabilmeleri için yeterli süre verilecektir.”
2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplandırma ve statüsü; katılan takım sayısı kesin olarak belirlendikten, saha denetimleri yapıldıktan sonra açıklanacak.
2020-2021 sezonunda BAL’a katılacak kulüplerin, koronavirüs salgını nedeniyle TFF Sağlık Kurulu’nun belirleyeceği müsabaka öncesi, sırası ve sonrasında uygulanacak tedbirler ve alınacak önlemler hususunda TFF tarafından yayınlanan talimatlarda belirtilen hususları yerine getirmek zorunda. Liglerin başlama tarihi ise henüz netlik kazanmadı. >> Kocatepe Haber Merkezi