BAL haftaya başlıyor

Afyonkarahisar'dan Sandıklıspor ve Bolvadin Belediyespor'un mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig (BAL) haftaya başlıyor   Afyonkarahisar'dan Sandıklıspor ve Bolvadin Belediyespor'un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig gelecek hafta yapılacak ilk maçlarla başlıyor. Afyonkarahisar'ın takımları Sandıklıspor ve Bolvadin Belediyespor, 8. Grup'ta Gönen Belediyespor, Bergama Belediyespor, Manisa Sanayispor, Yıldızspor, Bigadiç Belediyespor, Aliağa Futbol A.Ş., Ayvalıkgücü Belediyespor, Bölmespor, Yunus Emre [&hellip]

Afyonkarahisar’dan Sandıklıspor ve Bolvadin Belediyespor’un mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig (BAL) haftaya başlıyor

Afyonkarahisar’dan Sandıklıspor ve Bolvadin Belediyespor’un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig gelecek hafta yapılacak ilk maçlarla başlıyor. Afyonkarahisar’ın takımları Sandıklıspor ve Bolvadin Belediyespor, 8. Grup’ta Gönen Belediyespor, Bergama Belediyespor, Manisa Sanayispor, Yıldızspor, Bigadiç Belediyespor, Aliağa Futbol A.Ş., Ayvalıkgücü Belediyespor, Bölmespor, Yunus Emre Belediyespor, Sökespor, Bornova Yeşilovaspor, Salihli Belediyespor takımları ile mücadele edecek.
Sandıklıspor ilk maçta deplasmanda Salihli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bolvadin Belediyespor ise ilk hafta evinde Aliağa Futbol A.Ş. ile karşılaşacak. Grup’ta ilk maçlar 22 Eylül Pazar günü saat 15.00’te oynanacak.

Bakmadan Geçme