Baktılar ve gördüler – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Afyonkarahisar Eğitim Parkı Fotoğrafçılık Kulübü, çocukların gözünden 'Bakmak ve Görmek' temalı ilk fotoğraf sergisini açtı Fotoğrafçılık Kulübü'ne devam eden Mareşal Fevzi Çakmak İ.Ö.O. 4/C sınıfı öğrencileri, öğretmen ve velilerin katılımıyla, 14 Ocak Cuma günü açılışı yapılan sergi, büyük beğeni aldı. Kulüp gönüllüsü ve TEGV Teknik Destek Lojistik Sorumlusu Serdar Gülbahar'la birlikte [&hellip]

Baktılar ve gördüler

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Afyonkarahisar Eğitim Parkı Fotoğrafçılık Kulübü, çocukların gözünden “Bakmak ve Görmek” temalı ilk fotoğraf sergisini açtı

Fotoğrafçılık Kulübü’ne devam eden Mareşal Fevzi Çakmak İ.Ö.O. 4/C sınıfı öğrencileri, öğretmen ve velilerin katılımıyla, 14 Ocak Cuma günü açılışı yapılan sergi, büyük beğeni aldı. Kulüp gönüllüsü ve TEGV Teknik Destek Lojistik Sorumlusu Serdar Gülbahar’la birlikte dönem boyunca çalışan çocuklar, ürünlerini paylaşmanın sevincini yaşadı.
14 Ocak 2011 Cuma günü saat 13.30’da Afyonka-rahisar Eğitim Parkı’na sergi açılışı için gelen konuklara önce kulübün çalışmalarından kesitler sunan bir video gösterimi yapıldı. Ardından eğitim parkının üst katında hazırlanan sergi alanında açılış gerçekleştirildi.
Çocukların gözünden, yaşamdan ayrıntıların objektife yansıdığı fotoğraflar, dönem sonuna kadar görül-meye devam edilebilecek.
Öte yandan Afyonkarahisar Eğitim Parkı, 1100 metrekare kapalı alanı, açık spor alanları, tam donanımlı derslik ve proje odalarıyla 7 yıldır Afyonkarahisar’da ilköğretim çağı çocuklarımızın aldığı temel eğitime destek veriyor. Tamamı ücretsiz olan programlardan, 7–16 yaş arası ilköğretime devam eden tüm çocuklar yararlanabiliyor. Kurulduğu günden beri gönüllülerinin desteğiyle yaklaşık 20 bin çocuğa eğitim olanakları sunan Afyonkarahisar Eğitim Parkı’ndan yıl boyunca 4000’e yakın çocuk yararlanıyor. Eğitim etkinlikleri esas olarak çocukların yaşam becerilerini geliştirmelerine yönelik, çocuk merkezli eğitim yöntemlerinin kullanıldığı programlardan oluşuyor. Bu faaliyetler ile çocukların dil ve iletişim yeteneklerinin geliştirilmesi, bilim ve teknoloji alanında bilgi birikimlerinin artırılması, kişisel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunulması ve sanata olan ilgilerinin artması amaçla-nıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme