• Haberler
  • Genel
  • Bakkallar'da çok sesli kongre – Kocatepe Gazetesi

Bakkallar'da çok sesli kongre – Kocatepe Gazetesi

Çok sesli ve geniş katılımlı bir genel kurul toplantısı yaptıklarını belirten Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, üyelerin odaya sahip çıktıklarını vurguladı Bakkallar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Üstün, olağan seçimli genel kurul toplantısının son derece verimli, katılım açısından zengin bir toplantı olarak değerlendirdi. Üstün, oda üyesi tüm esnafa genel kurul toplantısına gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür [&hellip]

Bakkallar’da çok sesli kongre

Çok sesli ve geniş katılımlı bir genel kurul toplantısı yaptıklarını belirten Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, üyelerin odaya sahip çıktıklarını vurguladı

Bakkallar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Üstün, olağan seçimli genel kurul toplantısının son derece verimli, katılım açısından zengin bir toplantı olarak değerlendirdi. Üstün, oda üyesi tüm esnafa genel kurul toplantısına gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.
ÜYELER ODAYA SAHİP ÇIKTI
Tek aday ve liste olarak gerçekleştirilmesine rağmen seçimli genel kurul toplantısına gösterilen yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Cengiz Üstün; “Oda üyelerimizin odalarına sahip çıkması bizlere büyük bir güç verdi. Bunun yanı sıra gerek sivil toplum örgütleri gerekse siyasilerin genel kurula gösterdikleri ilgi bizleri fazlasıyla memnun etti. Bilindiği üzere yerel seçimlerle aynı sürece rast gelen odamızın seçim süreci bize göre ayrı bir önem arz ediyordu. Çünkü birçok problemimizi her platformda anlatsak da farkındalık oluşturulması açısından bu toplantı önemliydi.” dedi.
GENEL KURUL HAYIRLI OLSUN
Bakkallar Odası’nın olağan kongresinde bir nebze olsun farkındalık sağladıkları düşüncesini paylaşan Oda Başkanı Cengiz Üstün, siyasilerin seçim öncesi meydanlarda ve sokaklarda halkla iç içe bulunduklarını kaydetti. Üstün şöyle konuştu: “Bana göre esnaf ve sanatkarımız, bakkal esnafımız genel kurul toplantısını fırsat olarak görüp dertlerimizin direkt olarak siyasilere ileticeklerini gördüler. Hatta 30 Mart tarihinde sandığa giderken tekrar şikayet etmemek adına tercihlerini doğru kullanmaları adına bir fırsatın değerlendirildiği kanaatindeyim. Genel kurul toplantımızın Afyon’a ve esnafımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme