• Haberler
  • Genel
  • Bakkallar Odası’ndan “hayırlı olsun” ziyareti

Bakkallar Odası’ndan “hayırlı olsun” ziyareti

Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti 30 Mart seçimlerinde başarılı olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı tebrik eden Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, Çoban'a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çoban ise ziyaretleri nedeniyle Bakkal Odası Başkanı Cengiz Üstün ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti.Bakkallar [&hellip]

Bakkallar Odası'ndan "hayırlı olsun" ziyareti

Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti

30 Mart seçimlerinde başarılı olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı tebrik eden Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, Çoban’a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çoban ise ziyaretleri nedeniyle Bakkal Odası Başkanı Cengiz Üstün ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti.
Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Başkan Vekili Ahmet Özköse, Genel Sekreter Hasan Hüseyin Baştürk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil Acar, Mehmet Narçin, Abdullah Yumutruğ, İsmail Atam, Beşir Şavdar, Mehmet Yanbol ve Şahin İnce katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme