Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakırcı, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Bakırcı, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilcisi emekli Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Naci Bakırcı, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti

 

İlk olarak şube binasını gezen Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilcisi emekli Albay Ahmet Naci Bakırcı, şehit ve gazilerin fotoğraflarının bulunduğu kısımları inceledi.
Başarılı çalışmalarından dolayı Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimini tebrik eden Bakırcı, “Şehit aileleri ve gazilerimiz bizlerin en kutsal emanetleridir. Onlara sahip çıkmak, onların dertleriyle dertlenip, sorunlarına çareler bulmak bizlerin en asli görevleri başındı gelir. Bu güne kadar bir çok Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ettim, ama böyle bir şubeyi görmedim. Özellikle birlik ve beraberliğiniz beni çok mutlu etti. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı Başkan Kumartaşlı nezninde tüm yönetimini kutluyor, derneğimize ve yönetimine sahip çıkan tüm şehit aileleri ve gazilere teşekkür ediyorum.” dedi.
Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise ziyaretten dolayı büyük onur ve mutluluk duyduklarını belirterek, Bakırcı’ya teşekkür etti.