• Haberler
  • Gündem
  • Bakanlardan 'Cumhuriyet'e özel ilgi – Kocatepe Gazetesi

Bakanlardan 'Cumhuriyet'e özel ilgi – Kocatepe Gazetesi

Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Afyonkarahisar Kampı için geldiği Afyonkarahisar’da Cumhuriyet Sucukları’nın üretim tesislerini ziyaret ettiler.Kırmızı et sektörünün çalışmalarını ve hedeflerini değerlendiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın ziyareti sırasında Afyon Et Entegre Tesisleri ve Cumhuriyet Sucukları Sahibi Yavuz Kocaşaban Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin [&hellip]

Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Afyonkarahisar Kampı için geldiği Afyonkarahisar’da Cumhuriyet Sucukları’nın üretim tesislerini ziyaret ettiler.
Kırmızı et sektörünün çalışmalarını ve hedeflerini değerlendiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın ziyareti sırasında Afyon Et Entegre Tesisleri ve Cumhuriyet Sucukları Sahibi Yavuz Kocaşaban Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin kırmızı et sektörü ile ilgili görüşlerini Bakan Fakıbaba’ya aktarma imkanı buldu. Sucuk yapımı hakkında yetkililerden bilgi alan Fakıbaba, Afyonkarahisar’daki et işleme tesislerinin, Avrupa standartlarında olduğunu belirtti. Fakıbaba’nın Cumhuriyet Tesisleri’he yaptığı ziyarete Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, Afyonkarahisar Yumurta Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Ali Çelikten de eşlik ettiler.
Maliye Bakanı Naci Ağbal da beraberindeki çok sayıda Milletvekili ve eşleri ile birlikte Cumhuriyet Sucukları’nın üretim tesislerini ziyaret etti. Bakan Ağbal, milletvekilleri ve eşleri Cumhuriyet Sucukları Sahibi Yavuz Kocaşaban’a konukseverliği nedeniyle teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme