Bakanlar ve vekiller stres attı

Kampa katılan çok sayıda milletvekili, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşması ile başlayan ve gün boyu devam eden toplantılar sonrasında kurdukları kadrolar ile Spor Kompleksi'ne geldi. AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile milletvekilleri Sentetik [&hellip]

Kampa katılan çok sayıda milletvekili, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşması ile başlayan ve gün boyu devam eden toplantılar sonrasında kurdukları kadrolar ile Spor Kompleksi’ne geldi. AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile milletvekilleri Sentetik sahaların yanında bulanan D-1 Nolu çim sahada futbol maçı yaptı.  
Bakanlar Bak ve Çavuşoğlu aynı takımda yer aldı. Bakanlar Bak ve Çavuşoğlu’nun bulduğu takım ilk yarıyı 3-2 geride tamamladı. İkinci yarıda Bakanların olduğu takım 3 penaltı kazandı. Penaltıların biri geçersiz sayılırken iki penaltı gol değeri kazandı. Maç Bakanların bulduğu iki golden sonra 4-4 tamamlandı.
Maçtan sonra açıklama yapan Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, maça Bakan Bak’ın ısrarı üzeri geldiğini, daha önce de futbol oynadığını belirtti.
Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Hem Meclis süresince Ankara’da antrenman yapıp futbol oynuyoruz, hem de kamplar esnasında stres atmak için maç yapıyoruz. Maçımız 4-4 berabere bitti. Güzel bir karşılaşma oldu. Nabız yükseldikçe itirazlar oluyor. Ama keyifli bir maç oldu. Birbirimizi tanıyoruz. Tabii önemli olan sakatlık olmaması, birbirimizle olan diyaloğumuzun artması. Çim saha olduğu için keyif aldılar. Biraz da tabii ülkenin gündemi yoğun. Biz de burada güzel bir akşam geçirdik” dedi.
A Milli Futbol Takımın İzlanda’ya 3-0 mağlup olduğu maçla ilgili sorulan soru üzerine Bakan Bak, “Eskişehir’de beklemediğimiz bir sonuç elde ettik. Ama orada Cumhurbaşkanımız da söyledi, maçın başından sonuna kadar milli takımımızı destekleyen Eskişehirli taraftarlara teşekkür ediyoruz. Tabii İzlanda maçında, defansımızdaki hatalardan dolayı atılan gollerle takımımız geri düştü ve kapatamadık. Dünya Kupası’na katılma iddiamız kalmadı. Son maçımızı Finlandiya ile oynayacaklar. Futbolda var bunlar. Bundan sonraki hedef Avrupa Şampiyonası olacak. Takımda da teknik ekibin ve hocamızın isteği doğrultusunda değişiklikler olacaktır. Çocuklar elinden geleni yaptı. Ama rakip daha iyi hazırlanmıştı. Güzel olan seyircinin sonuna kadar desteklemesiydi. Bunun için seyirciye teşekkür ediyoruz” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme