• Haberler
  • Genel
  • Bakan’dan asayişe tam not – Kocatepe Gazetesi

Bakan’dan asayişe tam not – Kocatepe Gazetesi

Kurum ziyaretlerimi sürdüren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'yi makamında ziyaret etti. Seçim döneminde emniyet güçlerinin fedakarca çalıştıklarını söyleyen Eroğlu, şehrin asayisine tam not verdi Polisin seçim performansı iyi Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Bakan Eroğlu Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK [&hellip]

Bakan'dan asayişe tam not

Kurum ziyaretlerimi sürdüren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi makamında ziyaret etti. Seçim döneminde emniyet güçlerinin fedakarca çalıştıklarını söyleyen Eroğlu, şehrin asayisine tam not verdi

Polisin seçim performansı iyi
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Bakan Eroğlu; Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi makamlarında ziyaret etti. Eroğlu, Emniyet Müdürü Türkmenli’yi ziyareti sırasında yeni alınan 8 aracı inceledi. Emniyet teşkilatında polis memurlarının üzerlerine atılan iftira ve art niyetin önlenmesi açısından geliştirilen kamera sistemin demosunu Bakan Eroğlu’na tanıtan İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, bu sistemle hem vatandaş hem de polis noktasında oluşabilecek anlaşmazlıklarda yapılan sesli ve görüntülü kaydı kontrol etme imkanı bula bileceklerini söyledi.
İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar için bir değer olduğunu söyledi. Türkmenli; “Bizde seçimin sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesi, vatandaşlarımızın hür iradesiyle seçimlerde oyunu kullana bilmesi için azami gayret gösterdik. Güvenlik için tüm tedbirlerimizi aldık. Allahın izniyle, alnımızın akıyla bu seçim dönemini bitirdik.” dedi.
Baş Polislik faydalı oldu
Afyonkarahisar emniyet teşkilatının seçimler sırasında üstün bir gayret gösterdiğini vurgulayan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu; “Asayiş gerçekten berkemaldıi. İl Emniyet Müdürümüz İsmail Türkmenli’ye ve emniyet çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Demokratik olgunluk açısından Afyonkarahisar’da da Allaha şükür hiçbir hadise olmadı. Herkes rahatça propagandasını yaptı, seçim yasakları başlayınca seçim yasaklarına bütün siyasi partiler riayet etti. Tabii ki bu ortamı sağlayan emniyet teşkilatımızdır. Baş Polislik sisteminin tahsis edilmesi çok faydalı oldu. Asayiş olmadan hiç bir şey olmaz. Polisimiz de vatandaşların can, mal, ırz ve namusun teminatı. Bilhassa polis teşkilatımız son zamanlarda hükümetimizin destekleriyle çok büyük bir hamle gerçekleştirdi. Her tarafta modern araçlar, gereçler ve sistem. Birde baş polislik terfi kanunu çıktı. İlk terfilerde bende bulunmuştum. Gerçekten yıllarca emek vermiş polisle, genç polisin kıdemde aynı seviyede olması doğru bir şey değil. Baş Polislik müessesinin tahsis edilmesi çok faydalı oldu. Bende emniyet teşkilatımızı fevkalade taktir ediyorum. İl Emniyet Müdürümüzde gece gündüz çalışan, gayret eden, suçlulara göz açtırmayan çok değer bir müdürümüz.” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme