Bakan Yardımcısı Işıkgece patates topladı

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ve Sinanpaşa ilçelerinde bir dizi ziyarette bulundu Işıkgece, Tarım ve Orman Bakanlığının, “Kız Kardeşim Projesi” kapsamında geldiği Afyonkarahisar’da, program sonrası Sandıklı İlçesi’ne gitti. İlçedeki ziyaretlerinde Işıkgece’ye Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkya, Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Tarım ve Orman [&hellip]

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ve Sinanpaşa ilçelerinde bir dizi ziyarette bulundu

Işıkgece, Tarım ve Orman Bakanlığının, “Kız Kardeşim Projesi” kapsamında geldiği Afyonkarahisar’da, program sonrası Sandıklı İlçesi’ne gitti.
İlçedeki ziyaretlerinde Işıkgece’ye Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkya, Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop eşlik etti.
Işıkgece, ilçedeki seraları, patates tarlasında çalışan kadınları ziyaret ederek birlikte patates topladı, depo olarak kullanılan patates mağaralarını gezdi.
Ardından Sinanpaşa İlçesi’ne geçen Işıkgece, Kadın Kültür Evini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Işıkgece, Cumhuriyet Sucukları’nın üretim tesisleni de ziyaret etti. (AA)

Bakmadan Geçme