• Haberler
  • Genel
  • Bakan yardımcısı Güneş, nasıl bürokrat olunacağını anlattı

Bakan yardımcısı Güneş, nasıl bürokrat olunacağını anlattı

İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, İçişleri Bakanlığı’nda yaşanan değişim ve gelişim hakkında ilçe kaymakamlarına bilgiler verdi. Bakan Yardımcısı Güneş, ilçe kaymakamlarına nasıl bürokrat olunabileceği hakkında nasihatte bulundu Bir süredir Afyonkarahisar’da bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.Ziyarette Vali Yardımcıları ve İl Müdürleri tarafından karşılanan ve sonrasında Valilik şeref defterini imzalayan [&hellip]

Bakan yardımcısı Güneş, nasıl bürokrat olunacağını anlattı

İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, İçişleri Bakanlığı’nda yaşanan değişim ve gelişim hakkında ilçe kaymakamlarına bilgiler verdi. Bakan Yardımcısı Güneş, ilçe kaymakamlarına nasıl bürokrat olunabileceği hakkında nasihatte bulundu

Bir süredir Afyonkarahisar’da bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Vali Yardımcıları ve İl Müdürleri tarafından karşılanan ve sonrasında Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Osman Güneş, daha önceki görev yeri olması hasebiyle, Afyonkarahisar’da bulunmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Ziyaret sırasında Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan hazır bulundular.
“AFYONKARAHİSAR
CAZİBE MERKEZİ”
1988-1990 yılları arasında Sandıklı ilçesi’nde Kaymakam olarak görev yaptığını, bu nedenle Afyonkarahisar’ın hayatında çok özel bir yerinin olduğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Osman Güneş, “Afyonkarahisar, Sayın Valimiz ve Kaymakamlarımızın üstün gayreti ile son yıllarda çok daha ileri seviyelere taşındı. Afyonkarahisar, adeta bir cazibe merkezi haline gelmesinin yanında termal tesisleri ve her türlü imkanlarıyla tarihi, kültürel ve turizm başkenti durumundadır. Bu düşüncelerle her konuda çağ atlamış olan Afyonkarahisar’ın bugünkü durumuna gelmesine vesile olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
GÜNEŞ, ÇALIŞMALARI ANLATTI
Bir çok bakanlıkta olduğu gibi İçişleri Bakanlığında yaşanan değişim ve gelişim hakkında bilgiler veren Bakan Yardımcısı Güneş, nasıl bürokrat olunabileceği hakkında nasihatte bulundu. Daha sonra ilçe kaymakamları ile yakından ilgilenen ve onlarla bilgi alışverişinde bulunan Bakan Yardımcısı Güneş, ülke gündeminde olan ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
“İÇİŞLERİ BAKANLIĞI YETKİSİNDE ÇALIŞMAK ONUR VERİCİ”
Bakan Yardımcısı Osman Güneş’in yaptığı ziyaretten ve kendisini Afyonkarahisar’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu Afyonkarahisar’da görev yapmanın kendisi açısından çok önemli ve mutluluk verici olduğunu dile getirdi. İçişleri Bakanı ve Bakan Yardımcısının yetkisi altında çalışmanın onur verici olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, kutsal bir vazife olan Valilik görevini en iyi şekilde yerine getireceğini belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme