Bakan Veysel Eroğlu'na Safahat hediye edildi

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da partisinin gençlik kolları üyeleri ile parti binasında bir araya geldi AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik kolları üyelerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önemi anlatan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Başbakan Erdoğan'ın gençlerin önünü açmak için üç defadan fazla milletvekili adayı olunamayacağı şartını getirdiğini hatırlattı.Başbakan Recep Tayyip [&hellip]

Bakan Veysel Eroğlu’na Safahat hediye edildi

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da partisinin gençlik kolları üyeleri ile parti binasında bir araya geldi

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik kolları üyelerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi anlatan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Başbakan Erdoğan’ın gençlerin önünü açmak için üç defadan fazla milletvekili adayı olunamayacağı şartını getirdiğini hatırlattı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2003 yılından bu güne kadar yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında gençlere bilgiler veren Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Türkiye’nin büyüdüğünü ve itibarının arttığını vurguladı. 2003 yılında Türkiye’yi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın devraldığında ülkede büyük sıkıntılar olduğunu söyleyen Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu sıkıntıları milletten aldıkları güç ile çözüme kavuşturarak yatırım üzerine yatırım yaptıklarını ve vatandaşlara büyük hizmetler götürdüklerini dile getirdi.
2003 yılından bu güne kadar sağlık, ulaşım, eğitim, içme suyu, baraj ve göletler ile bir çok alanda yenilikler yapıldığını anlatan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ülkenin bu günlere gelmesinde gençlerin de büyük emeği olduğunu ifade etti.
Partili gençler ile uzun süre sohbet eden Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, gençlerin sorularına da cevap verdi. Toplantı sonrası AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dener, Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı ‘Safahat’ kitabını hediye etti.

Bakmadan Geçme